Wielkimi już krokami zbliża się salon Hobby 2012 w Poznaniu. Byłem w poprzednim roku, ale przez parę godzin tylko. W tym roku chciałbym pojechać na kilka dni, by mieć większe możliwości poznania ludzi z tego forum i biorących udział w w imprezie, by pomóc ewentualnie przy rozstawianiu i składaniu makiety, a może również wziąć udział w samej zabawie.
Poszukuję zatem osoby-towarzysza do wspólnego wyjazdu. Sam nie mam samochodu, więc osoba z samochodem umożliwiłaby zabranie większej ilości rzeczy ze sobą, niż jakby jechać pociągiem. Oczywiście koszty wyjazdu wtedy podzielimy na pół i zwrócę połowę.
Mieszkam w Warszawie, więc najlepiej by była to osoba też z Warszawy, lub okolic.
Wszelkie inne szczegóły do dogrania.
Poszukuję zatem osoby-towarzysza do wspólnego wyjazdu. Sam nie mam samochodu, więc osoba z samochodem umożliwiłaby zabranie większej ilości rzeczy ze sobą, niż jakby jechać pociągiem. Oczywiście koszty wyjazdu wtedy podzielimy na pół i zwrócę połowę.
Mieszkam w Warszawie, więc najlepiej by była to osoba też z Warszawy, lub okolic.
Wszelkie inne szczegóły do dogrania.