• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Poznań Hobby 2012 - szukam towarzysza ze stolicy do wyjazdu na kilka dni

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.935 119 22
Wielkimi już krokami zbliża się salon Hobby 2012 w Poznaniu. Byłem w poprzednim roku, ale przez parę godzin tylko. W tym roku chciałbym pojechać na kilka dni, by mieć większe możliwości poznania ludzi z tego forum i biorących udział w w imprezie, by pomóc ewentualnie przy rozstawianiu i składaniu makiety, a może również wziąć udział w samej zabawie.
Poszukuję zatem osoby-towarzysza do wspólnego wyjazdu. Sam nie mam samochodu, więc osoba z samochodem umożliwiłaby zabranie większej ilości rzeczy ze sobą, niż jakby jechać pociągiem. Oczywiście koszty wyjazdu wtedy podzielimy na pół i zwrócę połowę.
Mieszkam w Warszawie, więc najlepiej by była to osoba też z Warszawy, lub okolic.
Wszelkie inne szczegóły do dogrania.

Uriel

Znany użytkownik
Reakcje
17 0 0
Byłeś rok temu? ...dostałem info, że miałeś być ale zrezygnowałeś z przyjazdu czy coś takiego ;)
Co do towarzysza podróży - zagadaj do Mariusza vel " Osa ";) Z tego co wiem to z Wawy do Pozen szykuje się jakaś ekipka - jak co roku ;)

OP
OP
CoCu

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.935 119 22
Byłem rok temu, ale kilka godzin tylko. To był mój pierwszy raz. :)
Teraz zaś chciałbym spędzić z Wami trochę więcej czasu, może komuś postawić pifko i mile pogadać... :)

OP
OP
CoCu

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.935 119 22
Dla mnie byłoby to przyjemnością, bo przy okazji mógłbym i czegoś się nauczyć, dowiedzieć i ludzi poznać.

bstok70

Znany użytkownik
MSMK
PGM
Reakcje
1.504 34 1
Heloł. Ja będę z modułami jechał do Poznania. Mam jedno miejsce siedzące (pozostałe zajmują segmenty mojego modułu), mogę Cię podwieźć :). A załatwiłeś sobie w Poznaniu jakiś nocleg? Ja, hotel (aby był za jako takie pieniądze) rezerwowałem w styczniu!

OP
OP
CoCu

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.935 119 22
Propozycja ciekawa, ale w obie strony możesz mnie wieźć? Czyli Warszawa -> Poznań, oraz Poznań -> Warszawa? Rozumiem też że śmigasz na kilka dni?
Nocleg jakiś najwyżej zorganizuję. Jak nie, to na dworcu w kartonie będę spał. ;)

bstok70

Znany użytkownik
MSMK
PGM
Reakcje
1.504 34 1
Wracam w niedzielę po zakończeniu "paku-paku" (i nie chodzi mi o siłownię :)). Rozumiem, że na fotelu mam nakleić nalepkę "Reserve"?