• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pytanie? Poszukuję zdjęć i filmów SKM 3M

Arekmiz

Władza może wszytko
Reakcje
2.276 235 0
Poszukuję zdjęć i filmów dotyczących SKM w Trójmieście z lat 1980-1990.
Widzę, że na forum Koledzy często wrzucają linki do bardzo ciekawych zdjęć i filmów z różnych serwisów.
A ja nie potrafię znaleźć tego co mnie interesuje. Jak na Youtube wpiszę "SKM Trójmiasto 1980" to i tak wyszuka mi najnowsze filmy. (n)
A zdjęć to już w ogóle nie wiem gdzie szukać, po jakich serwisach?

Pomożecie?

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
7.205 41 4
Skyscrapercity miał takie zdjęcia gdzieś w otchłani ich forum, ale w małej rozdzielczości, 90% jak nie więcej jest poświęcona graffiti, również na portalu social na literę "I" są takie grupy, ale tam również okrojone na jakości. Pozostaje mozolne szukanie na Flickr, może na Pinterest jeszcze, korzystając z setek haseł. Twarzoksiążki nie mam, ale zapewne i tam są jakieś grupy tematyczne.
Sam szukam starych, archiwalnych zdjęć i wiem ile to zachodu.

OP
OP
A

Arekmiz

Władza może wszytko
Reakcje
2.276 235 0
Niestety nic ciekawego w podanych lokalizacjach nie znalazłem. A ten teledysk to tylko początek, potem nc związanego z tematem. :(

nohab

Znany użytkownik
Reakcje
680 122 2
Poszukuję zdjęć i filmów dotyczących SKM w Trójmieście z lat 1980-1990.
Materiały z tych lat to w archiwach IPN ( Milicji Obywatelskiej, ORMO, LWP, ...) związanych z obserwacją Solidarności, studentów, robotników...
Może trzeba się udać do Trójmiasta i pochodzić po archiwach, popytać o tajniaków na emeryturze?
Powodzenia.