Witam!
Chciał poprosić was o pomoc / lub poradzie w kupnie pierwszej kolejki.
Niedawno zacząłem interesować się kolejnictwem No i nie będę tam dalej zanudzał.
Co więcej pooglądałem sobie filmy makiet, a także samych pojazdów (kolejek), i bardzo mi się to
spodobało i od razu w głowie mi się pokazał obraz małej makiety idealnie pasującej do mojego pokoju, lecz jednak na początek chciałbym się spytać jaką kolejkę byście mi polecili, powiem wam
że chciał bym żeby to była nasza w naszych barwach chociażby (PKP).
No i mam taką, tutaj na zdjęciu.
Kolejka PIKO-96956 - Zestaw towarowy PKP z lokomotywą SU-16 005
Wiem że jest to analog, ale z tego co czytałem można podłączyć potem do DCC (Przepraszam jeśli się mylę z nazwami, ale jestem nowy)
Wiem także że ta lokomotywa nigdy nie jeździła w Polsce, jest tylko tak pomalowana.
Wiem i to też że nie jest to może jakiś super extra zestaw, ale ja dopiero zaczynam.
Może ktoś was ma ten zestaw ?
To mam tylko jedno pytanie jak tam światła w lokomotywie ? są ?
Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam
Polee
Chciał poprosić was o pomoc / lub poradzie w kupnie pierwszej kolejki.
Niedawno zacząłem interesować się kolejnictwem No i nie będę tam dalej zanudzał.
Co więcej pooglądałem sobie filmy makiet, a także samych pojazdów (kolejek), i bardzo mi się to
spodobało i od razu w głowie mi się pokazał obraz małej makiety idealnie pasującej do mojego pokoju, lecz jednak na początek chciałbym się spytać jaką kolejkę byście mi polecili, powiem wam
że chciał bym żeby to była nasza w naszych barwach chociażby (PKP).
No i mam taką, tutaj na zdjęciu.
Kolejka PIKO-96956 - Zestaw towarowy PKP z lokomotywą SU-16 005
Wiem że jest to analog, ale z tego co czytałem można podłączyć potem do DCC (Przepraszam jeśli się mylę z nazwami, ale jestem nowy)
Wiem także że ta lokomotywa nigdy nie jeździła w Polsce, jest tylko tak pomalowana.
Wiem i to też że nie jest to może jakiś super extra zestaw, ale ja dopiero zaczynam.
Może ktoś was ma ten zestaw ?
To mam tylko jedno pytanie jak tam światła w lokomotywie ? są ?
Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam
Polee
Załączniki
-
49,4 KB Wyświetleń: 594