Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Nie wiem czy jest podobny wątek , ale jeśli nie, to fajnie byłoby umieszczać tutaj fotki polskich lokomotyw manewrowych i przemysłowych ....
Na początek 401Da...
Pozytywny temat Danielu. Przepraszam za jakość zdjęć, ale siatka ogrodzenia była tak skonstruowana, że nie udało mi się wcisnąć między nią obiektyw aparatu. Ode mnie 401Da 491:
Proponuję podawać nazwę miejscowości gdzie zrobiono zdjęcie, jak na razie tylko MeteorKKM podał .
Tu ode mnie Ls800-2462 CTL na co dzień w tamtym czasie(2009 rok) pracująca w porcie w Gdyni, tu na zdjęciu ze składem Lotos Kolej relacji Sławno -Gdańsk Olszynka.
15 maja 2009 Wejherowo.
.. Same piękności.... Chyba temat się rozwinie.....
Oczywiście temat dotyczy także parowozów (w tym bezogniowych) i używanych w manewrach i przemyśle......
Informacje o zdjęciu
TytułSM01
GaleriaGalerie > Galeria Kolejowa > Pozostały tabor: SM01
OpisEksponat Skansenu w Pyskowicach. Nie potrafię dokładnie określić, jaki to numer. Wg danych gustlik102 - jest to seria SM01.
Rozmiar213 kB (1736 x 1050 px)
Data dodania11 lipca 2007 18:21
Data wykonania zdjęcianiedziela, 8 lipca 2007, 17:34
Miejsce wykonania zdjęciaPyskowice
Autor zdjęciaDawid Najgiebauer