Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Właściciel sam zdecyduje, kalki zawsze można usunąć lub zmienić, niestety kilka części było sklejonych, a niektóre elementy źle złożone, starałem się bardziej nie popsuć i coś z tego zrobić.
Cześć, dziękuję za Wasze komentarze i oceny, a teraz trochę się powtórzę z PGMS.
Dzisiaj z innej beczki, BUDOKRUSZ model kolegi zrobiony z części Herpa plus wydruk 3D. Model był biały, potem niebieski jednak właściciel ostatecznie zdecydował się na kolor żółto czerwony
Dodatkowo kierownik, antena, tylne światła 3D, pomalowane lusterka, zbiorniki, felgi, rejestracje, nakładki na przednie lampy i delikatny wash, pozdrawiam.
To znowu ja dziękuję za ostatni odzew !
Dzisiaj składak, kabina leżała pomalowana ponad rok, ponieważ brakowało mi świateł, które gdzieś dobrze sobie schowałem. Postanowiłem, że muszę coś z tym zrobić, światła dorobiłem z plexi i kalek oraz wleciało jeszcze kilka dodatków. Dragon Ball to moja bajka z dzieciństwa, kiedy byłem małym chłopcem i pomieszkiwałem we Francji, dlatego pojazd zarejestrowany w tym kraju (F) Bulka pomalowana ( od Pana Marka ) wzbogacona o graffiti, zrobiona jakaś belka i wyszło jak na zdjęciach, coś innego...