• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Pojazdy różnego typu

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.305 15 3
Cześć, dziękuję za Wasze komentarze i oceny, a teraz trochę się powtórzę z PGMS.

Dzisiaj z innej beczki, BUDOKRUSZ model kolegi zrobiony z części Herpa plus wydruk 3D. Model był biały, potem niebieski jednak właściciel ostatecznie zdecydował się na kolor żółto czerwony :)
Dodatkowo kierownik, antena, tylne światła 3D, pomalowane lusterka, zbiorniki, felgi, rejestracje, nakładki na przednie lampy i delikatny wash, pozdrawiam.
b001.jpg
b002.jpg
b003.jpg
b004.jpg
b005.jpg
b006.jpg
b007.jpg
b008.jpg
b009.jpg
b010.jpg
b011.jpg

Ostatnio edytowane:
OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.305 15 3
To znowu ja :) dziękuję za ostatni odzew !
Dzisiaj składak, kabina leżała pomalowana ponad rok, ponieważ brakowało mi świateł, które gdzieś dobrze sobie schowałem. Postanowiłem, że muszę coś z tym zrobić, światła dorobiłem z plexi i kalek oraz wleciało jeszcze kilka dodatków. Dragon Ball to moja bajka z dzieciństwa, kiedy byłem małym chłopcem i pomieszkiwałem we Francji, dlatego pojazd zarejestrowany w tym kraju (F) :) Bulka pomalowana ( od Pana Marka ) wzbogacona o graffiti, zrobiona jakaś belka i wyszło jak na zdjęciach, coś innego...

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
005.jpg
006.jpg
007.jpg
008.jpg
009.jpg
010.jpg
011.jpg
012.jpg