• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pociąg papieski - zdjęcia i mapa

Rutek

Aktywny użytkownik
Reakcje
4 0 0
Jeździ do Białegostoku z Krakowa i nazad - dziś nawet mijałem był do tyłu ponad godzinę
leci przez Częstochowę - a Białystok hmm
dlatego że na trasie z mapki woził powietrze - co nie zmienia faktu że nadal wozi powietrze
a co do papakibla - to już jest ochrzczony przez kolejarzy czy ktoś chce czy nie określenie już się przyjęło :)
Hugwa w tym wypadku zgadzam się z Twoją wypowiedzią ;)

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.939 121 22
To co teraz się dzieje, bądź będzie się działo z pociągiem w kolorze złota?
Z tego co pamiętam, to ten egzemplarz zespołu został wykonany specjalnie jako pociąg Papieski. Skoro już nie jeździ, to mnie ciekawi co z nim zrobią.

A swoją drogą, to ciekaw jestem, co teraz sobie myślą wszyscy pomysłodawcy i organizatorzy tego pociągu, skoro nie wypalił.

P

Paweł Piotr

Gość
CoCu pisze:
To co teraz się dzieje, bądź będzie się działo z pociągiem w kolorze złota?
Z tego co pamiętam, to ten egzemplarz zespołu został wykonany specjalnie jako pociąg Papieski. Skoro już nie jeździ, to mnie ciekawi co z nim zrobią
Przejdzie do zwykłej pracy liniowej przy obsłudze jakiegoś kolejowego połączenia (prawdopodobnie na linii Kraków-Bielsko).