• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

[Planuję]Moduły

OP
OP
P
Reakcje
2 1 0
Siemka, trochę mnie tu nie było. Ale byłem obecny duchem. Zastanowiliśmy się z Tatą i postanowiliśmy:
- Epoka IV,
- Szlak jednotorowy który przechodzi w dwutorowy który ma imitować przebudowywaną trasę kolejową,
- Niezelektryfikowany,
- Zarząd PKP,
- Dwa tory idące w "przekopie" a na lekkich szczytach tego przekopu lasek,
- Nawierzchnia torowa już wybrana tak jak pisałem Tillig Elite.
- Zastanawiam się jeszcze nad przejściówkami do normy PMM. Wstępnie na planie narysowałem, ale nie wiem czy to nie będzie za dużo jak na jeden raz.
Prosił bym o jakieś recenzje napędów podmakietowych "Conrad".
Poniżej rysunek, ekspertów proszę o rozmieszczenie semaforów itp.
P.S. Numery segmentów określają kolejność realizacji.

Załączniki

KPEV1884

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
ciekma napisał(a):
2. Jeszcze nie widziałem wątku w tym dziale z makieta planowaną w "anyrail" który by był przeniesiony do działu "relacje" bo makieta została naprawdę zrobiona,
no chyba że mi coś umknęło...
.
To czekaj kolego cierpliwie,czekaj a zobaczysz,trwaja ostatnie wyliczenia. :D

Jeśli chodzi o napisy na taborze to najlepszy jest tampodruk,ale drogi,no chyba że jest tego wiecej.Ja mam możliwość nadrukowania tą techniką więc jak by ktoś potrzebował to piszcie na pw

Załączniki

OP
OP
P
Reakcje
2 1 0
Witam czy może mi ktoś polecić jakąś firmę która może wyciąć profile, pisałem do... wielu firm, połowa mi nie odpisała ("klient nasz pan"-chyba nie w Polsce), druga część nie ma możliwości wycinania w drewnie. Jeżeli ktoś gdzieś zamawiał i firma jest godna polecenia to proszę link do stronki na pw.
Pozdrawiam!

Załączniki

OP
OP
P
Reakcje
2 1 0
KuKu napisał(a):
Paweł w takich sprawach się dzwoni, a nie pisze e-mail
Tak, ale jak zawsze jest jakieś ale... Nie mam czasu w tygodniu a w weekendy nikt przeważnie nie pracuje więc jak dzwonie to nikt nie odbiera. A skoro podają mail jako kontakt to raczej powinni na niego zaglądać i odpisywać klientom.

Reakcje
0 0 0
to ja mam taką sugestię do przemyślenia, czas, który tracisz na napisanie maila równie dobrze możesz wykorzystać żeby zadzwonić... no chyba, że masz dostęp do internetu tylko w weekendy, ale z tego co widać na forum to raczej nie...

Bipa1966

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
Widze ze znasz juz strony forum dosc dobrze :D smigasz ile wlezie :D Pomysl...moze dasz ogloszenie do dzialu....gielda ??? Zaproponuj ze kupisz na zamowienie ...moze sie ktos odezwie....moze jacys znajomi ...znajomych ??? Poprobuj :D

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Planuję 18
Planuję 11
Planuję 5
Planuję 11
Planuję 95