Witam - jako ze przypomniały mi się czasy dzieciństwa i NRdowska kolejka rozkładana na dywanie - chce zrobić coś dla mojego syna i wraz z jego dorastaniem tworzyć coś wspólnie przy czym obaj mielibyśmy zabawę. Początkowo planowałem skale H0 ale analizując "+" i "-" padło na skale N. jako ze detale najważniejsze dla mnie nie są a głownie będzie chodziło o zabawę taborem to w "N" zmieścimy go więcej na mniejszej powierzchni.
Planuje zakup zestawu startowego i chciałbym do niego dokupić od razu troszkę torów. Wymyśliłem sobie coś takiego:
Czy taki układ ma jakiś sens? czy flexy sa dobrym wyborem? Istotne dla mnie jest by nie bylo to wszystko zbyt skomplikowane tak bym czasem nie zniechęcił się tylko małymi kroczkami parł do przodu. chciałbym na początek kupić 2 tabory + te tory. Proszę o sugestie i z góry dziękuje.
Planuje zakup zestawu startowego i chciałbym do niego dokupić od razu troszkę torów. Wymyśliłem sobie coś takiego:
Czy taki układ ma jakiś sens? czy flexy sa dobrym wyborem? Istotne dla mnie jest by nie bylo to wszystko zbyt skomplikowane tak bym czasem nie zniechęcił się tylko małymi kroczkami parł do przodu. chciałbym na początek kupić 2 tabory + te tory. Proszę o sugestie i z góry dziękuje.