Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.
Robo 280010 Wagon 209c stacja Szczecin. W wagonie założone kratki oraz zasłonki w przedziałach. Cena 300zł SPRZEDANY
Robo 244502 Wagon kuszetka stacja Gdynia. Cena 260zł
wysyłka paczkomat 19zł
Piko ET21-442 wersja analogowa. Model ma pomalowane detale w kabinach, założone pełne czoło z jednej strony oraz ślizgi na pantografach.
Cena 720zł wysyłka do paczkomatu po mojej stronie.
Na sprzedaż mam trzy zestawy Odry od Robo. Modele bez oświetlenia.
200510-1
200510-2
200510-3
Łącznie osiem wagonów, ponieważ z zestawu pierwszego oraz trzeciego wcześniej wyzbyłem się dwóch dwójek.
Wagon bagażowy ma założone kratki w środku oraz w dwóch przedziałach zasłonki. Wszystkie wagony mają pomalowane doły pudeł na kolor wiśniowy dzięki czemu nie prześwituje na samym dole kremowy kolor użyty przy malowaniu pudła.
Do wagonów posiadam oryginalne opakowania.
Jeśli mam sprzedać to tylko jako całość, więc proszę nie zadawać pytań po ile za poszczególny zestaw. Cena 2850zł plus wysyłka paczkomatem 19zł
Lepsze zdjęcia postaram się wykonać za dnia w sobotę.