Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Może jeszcze nie kolekcja ale...
Dostałem takie pojazdy, pierwszy to IFA - skala 1:87 , będzie po małych zmianach jako ładunek na platformę , następny to MAN -skala 1:87 .
Maverick Dzięki za linki .
Tak wiem że to d...y nie urywa , ale jak to mówią " Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda". Zagorzałym ortodoksem też nie jestem , a ładunek pojazdów na platformie i tak oglądać się będzie z pewnej odległości .
Maverick Dzięki za linki .
Tak wiem że to d...y nie urywa , ale jak to mówią " Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda". Zagorzałym ortodoksem też nie jestem , a ładunek pojazdów na platformie i tak oglądać się będzie z pewnej odległości .
Matia chłopaki tym razem mają racje , niestety piwne blaszaki nie trzymają skali , miałem tego kiedyś całe pudło i pomału młody je do zabawy dostawał , jak się postawi taką Ifę przy tej zrobionej nawet przez Sesa to jest duża różnica niestety.
Cieszy mnie to że zaczynasz łapać pomału bakcyla samochodowego,