witam wszystkich
po dłuzszym okresie biernego obserwoawania forum
rozoczełem budowe modułów
piesze dwa foto
moduł wyzszy w zasadzie tylko w celu zdobycia podsyawowch doświadczeń
załozenia :
linia 2 tory ( w opcji elekryfikacja 1 toru
w epoce V - poczatek końca PKP - zamykanie lini ograniczanie mozliwości technicznych szlaków
całość w planach :
stacja wezłowa średnia ( w porywach mała) do zbudowania na końcu doświadczenie na to juz pozwoli
wyjscia ze stacji
tor nr 1 lini teoretycznie dwu torowej zelektrfikowany
( tor nr 2 zdeklasowany na tor lini 1 torowej w oddali rozgałezienie) - z drugiej strony 2E oraz
rozgalezienia po obu kończach lini 1 torowej
po rozgałzeieniu moduł 1 tor (E) do mostu na rzece ( przez 40 lat udało sie odbudowac tylko przesła toru nr 2) dalej linia 2 torowa (E)
w rozgałęzieniu
wyjscie na linie 1 torową uzytkowana do najbliższej stacji po drodze bocznica z zakładami przetwórstwa zbozowego / ewentualnie plac na buraki cukrowe
planowałem eleator ale juz ktoś na forum planuje taki moduł
w załaczeniu pierwsze zdjęcia ( czoła Fremo tory Tillig 2,07)
poczatkowo korzystałem ze styropianiu
w module nr 2 sietka i zywica - moduł bedzie przedstawiał przekop przez morenę nastepny po lekkim nasypie ( zachowanie bilansu ziemnego) takie ze 2 moduły ( do złozenia )
potem długi wykop po luku cos w stylu lini WR Jelenia góra przy składach paliwa na trasie drogwej Wrocław- Lubin
nie wiem czy słusznie ale załozyłem ze krajobraz zrobie na kilku modułach a nie kazdy z osobna
po dłuzszym okresie biernego obserwoawania forum
rozoczełem budowe modułów
piesze dwa foto
moduł wyzszy w zasadzie tylko w celu zdobycia podsyawowch doświadczeń
załozenia :
linia 2 tory ( w opcji elekryfikacja 1 toru
w epoce V - poczatek końca PKP - zamykanie lini ograniczanie mozliwości technicznych szlaków
całość w planach :
stacja wezłowa średnia ( w porywach mała) do zbudowania na końcu doświadczenie na to juz pozwoli
wyjscia ze stacji
tor nr 1 lini teoretycznie dwu torowej zelektrfikowany
( tor nr 2 zdeklasowany na tor lini 1 torowej w oddali rozgałezienie) - z drugiej strony 2E oraz
rozgalezienia po obu kończach lini 1 torowej
po rozgałzeieniu moduł 1 tor (E) do mostu na rzece ( przez 40 lat udało sie odbudowac tylko przesła toru nr 2) dalej linia 2 torowa (E)
w rozgałęzieniu
wyjscie na linie 1 torową uzytkowana do najbliższej stacji po drodze bocznica z zakładami przetwórstwa zbozowego / ewentualnie plac na buraki cukrowe
planowałem eleator ale juz ktoś na forum planuje taki moduł
w załaczeniu pierwsze zdjęcia ( czoła Fremo tory Tillig 2,07)
poczatkowo korzystałem ze styropianiu
w module nr 2 sietka i zywica - moduł bedzie przedstawiał przekop przez morenę nastepny po lekkim nasypie ( zachowanie bilansu ziemnego) takie ze 2 moduły ( do złozenia )
potem długi wykop po luku cos w stylu lini WR Jelenia góra przy składach paliwa na trasie drogwej Wrocław- Lubin
nie wiem czy słusznie ale załozyłem ze krajobraz zrobie na kilku modułach a nie kazdy z osobna