• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Budownictwo Pierwsze kroki w budowlance

OP
OP
P
Reakcje
879 10 0
A mnie dawali krzyżyki i zbesztali, że IA to bzdura, nawet jeśli jest zabawna. Jak widać do czegoś się przydaje. Super (y)
Mnie pomógł https://chatgpt.com i nie da się całkowicie skopiować twarzy, to jakaś ochrona wizerunku. Może się przyda ?
Teraz wyszło elegancko z tej grafiki :) Jakby co służę plikami do druku :) Co prawda faktycznie twarz trochę inna, ale to detal :)

Załączniki

xTOMOx

Nietypowy Obserwator
Reakcje
165 244 9
Dałbym reakcję, ale mam na nią bloka (y)
Zauważyłem, że IA zmieniło zapięcie torby i fakturę przeszycia kurtki (to trzeba zaznaczyć aby wykonało, bez innych zmian) tło można zmienić na dowolne.
Dobowy limit bez wersji "plus" wyczerpałem. I jeszcze taka wersja pozy torby i kurtki :

Załączniki

Ostatnio edytowane:
OP
OP
P
Reakcje
879 10 0
Dałbym reakcję, ale mam na nią bloka (y)
Zauważyłem, że IA zmieniło zapięcie torby i fakturę przeszycia kurtki (to trzeba zaznaczyć aby wykonało, bez innych zmian) tło można zmienić na dowolne.
Dobowy limit bez wersji "plus" wyczerpałem. I jeszcze taka wersja pozy torby i kurtki :
ja na razie też limit modeli wyczerpałem, w sumie nie tyle modeli co ich pobrań, bo się okazało nagle że to też jest limitowane, ale mogę się jeszcze z innego konta zalogować :) To pikowanie kufajki i tak nie wychodzi na wydruku w H0, więc nie ma znaczenia, choć jakby robić do większych skal np. w samochodówce, to warto mieć prawidłowy model :)

OP
OP
P
Reakcje
879 10 0
Scenka rodzajowa będzie, ale twarz Anioła jeszcze poprawić trzeba, bo mu nosa urwało :)

- Panie gospodarzu, sprawa jest taka, żeby mnie pan zwolnił z jutrzejszej próby bo mam ślub w rodzinie.
- Jak to w rodzinie?
- No szwagierka wychodzi za mąż, a że są na dorobku więc weselisko musi się odbyć u mnie, no sam pan rozumie.
- Balcerek, o tym ślubie to chyba powinienem być wcześniej powiadomiony nie? Przyjadą goście i co? Zaczną się rozróby, to w pańskim interesie było panie mnie wcześniej zawiadomić, żeby nie było jakiej obcej interwencji. A poza tym to nie jest pański ślub, no? Więc jak to jest? Coś niedobrze.
- Panie gospodarzu, pan wypije za zdrowie młodych.
- O! He, he, he, Bałtycka. Dobra panie Balcerek, w drodze wyjątku zezwalam panu. I żeby mi to było ostatni raz, dobra?
Trochę twarz Anioła do poprawienia jeszcze będzie

TCpYbtiC.jpeg
Zrzut ekranu 2025-10-12 212249.png

OP
OP
P
Reakcje
879 10 0