• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pierwsza makieta

byndus27

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam serdecznie wszystkich użytkowników na tym forum. Jestem nowy na tym portalu. Chciałbym wykonać makietę modułową w skali H0 1:87. Tory kolejowe chciałbym kupić Piko-wskie. Lokomotywa, jaka interesuje mnie, to Metronom. Pracę zaczynał będę może latem, bo muszę zarobić pieniądze.
Miejsce jakim dysponuje, to być może 2,5m x 3,5m (szer. x dł.). Co do makiet to jestem początkującym.
Proszę o pomoc, jakieś wskazówki, ewentualnie projekty.

OP
OP
B

byndus27

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Nie latem prace zacznę. Kasę mam, ale w pobliżu nie mam żadnych sklepów co mógłbym zakupić jakiś tabor, torowiska czy otoczenie. Chcę dorobić pieniądze i kupić coś na allegro płacąc za wysyłkę tylko raz. Kilka takich większych zakupów i to miałbym już z głowy.

OP
OP
B

byndus27

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Mieszkam na wsi. Do miasta mam 15 km. W mieście z modeli to są aby samolociki do sklejania. Wiem, że w Poznaniu jest na pewno jakiś sklep. Jestem z Wielkopolski.

OP
OP
B

byndus27

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ja adresu nie podaję, ale do Poznania mam, ho ho ho 50 km. Teraz mam remont i nie mam miejsca na makietę. Za makietę się wezmę, ale niestety latem. Teraz chcę zaprojektować torowisko.

OP
OP
B

byndus27

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
No są do dupy, nie mam wcale dobrych pomysłów. Mam pustkę w głowie. Zanim się zarejestrowałem miałem niezłe pomysły. Pierwszy wątek i już nie wiedziałem co narysować.