Witam
Pewnie pamiętacie te niektóre dziwne sytuacje wywołane przeze mnie na forum. Ehhh....no cóż było minęło, bardzo tego żałuję i wszystkich przepraszam.
Przejdźmy do tematu. :arrow:
Lubię kolej. Próbowałem zbudować makietę, ale nic z tego nie wyszło ze względu na brak czasu.
Ale mój syn (11 lat) uparł się że chce mieć taką makietę i żebym mu pomógł w jej zbudowaniu.
No to powoli próbujemy zacząć ale niezbyt wiemy od czego.
Chcieliśmy zaczerpnąć pomocy profesjonalistów (Was), i dlatego piszę.
Niestety są + i - pokoju w którym ma stać makieta.
Plusy : Dobre oświetlenie, miejsce na narzędzia potrzebne do budowania makiety i duży stół.
Minusy : Brak miejsca na makietę (Mamy tylko 1m/32 cm lub 48/40 cm wolnego miejsca.)
dlatego zastanawiamy się gdzie to potem dać.
Myślałem o module i wykorzystaniu tego większego wolnego miejsca 1m/32 cm.
Mam nawet plan jak to ma wyglądać, czekam na wasze propozycje, rady, itp. itd.
Chciałbym jeszcze wiedzieć (od Was) od czego zacząć - Od torów ? A może podłoża na czym to ma stać ? A może od taboru ?
Pozdrawiam i czekam na odp.
Przejdźmy do tematu. :arrow:
Lubię kolej. Próbowałem zbudować makietę, ale nic z tego nie wyszło ze względu na brak czasu.
Ale mój syn (11 lat) uparł się że chce mieć taką makietę i żebym mu pomógł w jej zbudowaniu.
No to powoli próbujemy zacząć ale niezbyt wiemy od czego.
Chcieliśmy zaczerpnąć pomocy profesjonalistów (Was), i dlatego piszę.
Niestety są + i - pokoju w którym ma stać makieta.
Plusy : Dobre oświetlenie, miejsce na narzędzia potrzebne do budowania makiety i duży stół.
Minusy : Brak miejsca na makietę (Mamy tylko 1m/32 cm lub 48/40 cm wolnego miejsca.)
dlatego zastanawiamy się gdzie to potem dać.
Myślałem o module i wykorzystaniu tego większego wolnego miejsca 1m/32 cm.
Mam nawet plan jak to ma wyglądać, czekam na wasze propozycje, rady, itp. itd.
Chciałbym jeszcze wiedzieć (od Was) od czego zacząć - Od torów ? A może podłoża na czym to ma stać ? A może od taboru ?
Pozdrawiam i czekam na odp.