• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Uprzejmie informujemy, że forum będzie niedostępne od godziny 22 w dniu 11 lutego 2025 do godzin popołudniowych 12 lutego 2025. Będziemy prowadzili prace administracyjne na serwerze. Pozdrawiamy Administracja.

peron

wesoly0209

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
witam szanownych kolegów i koleżanki mam zapytanie odnośnie wysokości toru na obrazku ,czy tak może być chodzi o tor lewy od peronu na wysokości 7 cm
http://img6.imageshack.us/img6/6515/57375484.jpg

Gała

Użytkownik
Reakcje
1 0 0
hmm... co tu duzo pisac. plan jest bardzo ciekawy tylko czy do zrealizowania :grin: już ktos nawet niedawno pokazywał podobie rozbudowany plan makiety ale co dalej sie stało to nie wiem bo watek zamarł :D

WITKOIM

Znany użytkownik
Reakcje
27 0 0
szyna napisał(a):
Zacytuję któregoś z kolegów z forum: Idę po popcorn. :D
:LOL: a chłodne piwko :?:
Chyba nie dożyję ukończenia tego projektu/makiety :cry:, Hamburg się chowa przy tym :LOL: Ale jak to mówią papier i program komputerowy wszystko przyjmuje, gorzej jest w realu i ze zderzeniem z rzeczywistością. Chyba, że wygrałeś w totka, wtedy możesz śmiało realizować ten plan :cool:
wesoly0209 że też Ci te kolorki się nie popitoliły :LOL: , ale nicka masz odpowiedniego do tego planu, 3mam kciuki :D

Reakcje
1 0 0
Ten sam gościu sobie jaja robi a Wy mu bez sensu odpisujecie. Najbardziej mi się podoba to:

"jasne ze moge ale dopiero zaczne budowe po kupnie domu tam na poddaszu bedzie duzo miejsca"

To jest od razu post na bocznicę albo do kibla.

Reakcje
1 0 0
kup sobie 40 mb metra w Londynie i sobie kombinuj. A co do kupna domu- niektórzy całe życie zbieraja i jakoś im się nie udaje. Najpierw kup a potem snuj plany. Ale to tyko tak sobie piszę bo wiem , na co Cię stać. Już się pokazałes w paru miejscach z "dobrej strony. Ciekawe jaki będzie następny "nick".

Reakcje
0 0 0
Kolego Wesoly0209, na wstępie gratuluję pomysłu, fenomenalny plan makiety. Pewnie żaden z naszych forumowych kolegów (w tym i ja) nigdy by nie wpadł na tak zaawansowany i fantastyczny projekt ;) .

Ale mam propozycję - może lepieł, gdybyś wykonał np projekt mniej skomplikowany - foto anyrail1, gdybyś jednak nie był w stanie podołać, to proponuję plan z foto - anyrail2.
Ale, jakby tego było za dużo, to jeszcze pozostała frajersko-prosta opcja - foto anyrail3.

Widząc Twój zapał - 3 miesiące i projekt wykonany - tak trzymać :D

PS
Z tego co wiem, to ze strony AnyRaila, można ściągnąć mnóstwo gotowych - cudzych projektów :shock:

ciekma napisał(a):
Ciekawe kiedy się zaloguje na forum Martela ;)
Nie zaloguje - od dawna rejestracja jest zablokowana :grin:

Załączniki

chf

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Wiecie co naszła mnie taka refleksja : ten plan to BARDZO ambitne przedsięwzięcie. Podejżewam ,że jak wpadniemy w odwiedziny do Wesołego to aby zwiedzić jego przyszły dom będziemy potrzebować przynajmniej miesiąca :). Nawet jak na angielskie warunki to i tak przegiołeś. Nikt w pojedynke nie ukończy takiego projektu za swego życia ( w hamburgu robiła tą makietę dosyć potężna ekipa profesjonalnych modelarzy ). Życzę powodzenia bo na podziwianie jej w pełnej krasie to ja już się na 100% nie załapię.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Buduję makietę 4
Buduję makietę 13