• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Sprzedam PCB oświetlenia wagonu

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

antslab

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Zapraszamy do zapoznania się z naszą nową propozycją dla modelarzy kolejowych – płytka oświetlenia wagonu/budynku, która łączy w sobie funkcjonalność, modułowość i prostotę montażu!
Zdjęcia (forum nie pozwala mi na załadowanie grafik, dysk google):
Zdjęcia

Cechy produktu:
Modułowość:
Jeden moduł główny (42 mm) sterujący i do pięciu modułów LED (48 mm każdy). Szerokość PCB to 11mm.
Możliwość łączenia modułów w jeden ciąg lub rozdzielenia ich i połączenia przewodami, co pozwala dostosować system do każdego rodzaju wagonu.
Efektywne oświetlenie:
Każdy moduł LED zawiera 4 diody, które zapewniają równomierne i estetyczne oświetlenie wnętrza wagonu.
Kolor światła: 2600–2870 K, biały ciepły – tworzy przytulną i realistyczną atmosferę we wnętrzu wagonu.
Dostosowanie długości:
Maksymalna długość wszystkich modułów to aż 282 mm, dzięki czemu sprawdzi się nawet w długich wagonach.

Cena:
30,99 PLN za sztukę
.
Rabat: przy zakupie każdej kolejnej sztuki cena maleje o 1 PLN na sztukę!

Dostępność:
Produkt będzie dostępny do realizacji po zebraniu zamówień na co najmniej 20 sztuk.

Płytka została zaprojektowana i wykonana przez firmę Antslab – specjalizującą się w projektowaniu urządzeń elektronicznych oraz rozwiązań technologicznych dla różnych branż, w tym modelarstwa. Nasze produkty wyróżniają się niezawodnością i przystępną ceną.

Więcej szczegółów oraz możliwość zamówienia – zapraszamy do kontaktu!
Antslab.eu – Elektronika w Twoich rękach.

Ostatnio modyfikowane przez moderatora:

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.058 578 30
Nie mam zaufania do firmy, o której niczego nie wiadomo. Na stronie nie ma jakichkolwiek informacji o firmie, jej siedzibie, właścicielu(ach), ani żadnych danych teleadresowych poza adresem e-mail.

Kamilb

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
1.476 40 7
Pytanie zadałem, bo oferta wprowadza w błąd. Na wizualizacji (nazwanej zdjęciem) nie ma dekodera DCC, więc oferta wprowadza w błąd

OP
OP
antslab

antslab

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Cześć,

Nie mam zaufania do firmy, o której niczego nie wiadomo. Na stronie nie ma jakichkolwiek informacji o firmie, jej siedzibie, właścicielu(ach), ani żadnych danych teleadresowych poza adresem e-mail.
Fakt, mój błąd. Po połączeniu gravatara na forum zaczytało się jedynie logo i to jeszcze niewidoczne.
Wizytówka
Numeru telefonu nie mam zamiaru udostępniać, sam wpis w CEIDG generuje wystarczający spam.
JDG prowadzę po za etatem, jako hobby. Ot coś co zaprojektowałem i oczekuję na pierwszą dostawę z Chin. Oferta miała na celu sprawdzenie ewentualnego odzewu, czy opłaca się inwestować w produkcję wieloseryjną a ta wiadomo zbija cenę dramatycznie.

Pytanie zadałem, bo oferta wprowadza w błąd. Na wizualizacji (nazwanej zdjęciem) nie ma dekodera DCC, więc oferta wprowadza w błąd
Fakt, przepraszam. Jest to najtańszy układ jaki udało się wyciągnąć z dostępnych elementów.
Za sekundę zmienię opis.

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.