• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Sprzedam PCB do XbusTCO oddam po kosztach

mbrs

Nowy użytkownik
Reakcje
17 0 0
Oddam po kosztach 3 szt. opracowanej przeze mnie płytki PCB do wykonania pulpitu sterowniczego XbusTCO wg projektu PACO wraz z trudno dostępnym CD4515BM96 z Mousera. Dorzucam też PIC16F628-20/P również z Mousera.
Koszt jednego zestawu 4+5+18 zł + paczkomat (+ kawa jak ktoś uważa).

Na płytce brak opisów zgodnie ze zdjęciami - mea culpa - wpisałem opisy na nieobsługiwaną przez fabrykę warstwę. Musiałem też lekko rozwiercić otwory centrujące zacisków śrubowych - może to akurat wina zacisków, które montowałem.

Zmontowałem jedną płytkę i wszystko pięknie działa z NanoX. Jak potrzeba to zrobię i dołączę zdjęcie zmontowanego układu.

Płatność BLIK z góry.

IMG_0139x.jpg

IMG_0140x.jpg

1737103152657.png