• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta domowa Patodeweloperka

Alek

Aktywny użytkownik
Reakcje
287 20 0
Zmierzając ku patologicznym klimatom konieczne są także:
*altany śmietnikowe z wylewającymi się śmieciami na chodnik, najlepiej z zarywającym się dachem z eternitu
*żulernia stojąca pod trzepakiem do dywanów (koniecznie z browarkiem z łapie)
*grafiti na budynkach, w stylu „Jolka kocham cie” „JP100%” „CHPD” koniecznie bez talentu tj jakby robił to dzieciak 14lat.
*wybrakowane oświetlenie uliczne
*wszechobecne dziury w drodze i chodnikach
*powypalane trawniki od słońca od zbyt nisko obciętej trawy
*ławki z powyrywanymi deskami
*place zabaw z wybrakowanymi zjeżdżalniami, piaskownica z piaskiem maksymalnie do 10% pojemności
*roślinność obskurna, niestrzyżona
*kontenery na gruz przeładowane na miejscach parkingowych tuż pod klatką wejściową do bloku
*mogę tak bez końca xD od urodzenia żyje w chlewie zwanym Wawa więc się napatrzyłem

OP
OP
M

MateuszS

Aktywny użytkownik
Reakcje
306 56 2
Zmierzając ku patologicznym klimatom konieczne są także:
*altany śmietnikowe z wylewającymi się śmieciami na chodnik, najlepiej z zarywającym się dachem z eternitu
*żulernia stojąca pod trzepakiem do dywanów (koniecznie z browarkiem z łapie)
*grafiti na budynkach, w stylu „Jolka kocham cie” „JP100%” „CHPD” koniecznie bez talentu tj jakby robił to dzieciak 14lat.
*wybrakowane oświetlenie uliczne
*wszechobecne dziury w drodze i chodnikach
*powypalane trawniki od słońca od zbyt nisko obciętej trawy
*ławki z powyrywanymi deskami
*place zabaw z wybrakowanymi zjeżdżalniami, piaskownica z piaskiem maksymalnie do 10% pojemności
*roślinność obskurna, niestrzyżona
*kontenery na gruz przeładowane na miejscach parkingowych tuż pod klatką wejściową do bloku
*mogę tak bez końca xD od urodzenia żyje w chlewie zwanym Wawa więc się napatrzyłem
Ale żeś roboty dołożył ;-)

OP
OP
M

MateuszS

Aktywny użytkownik
Reakcje
306 56 2