• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

"płaskorzezba" piwniczna :):)

EU06-01

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
zeby nie było ze nic nie robie :) nie mam kosmicznych nakladów finansowych wiec bedzie to wątek pomału uaktualniany i nie bedzie to profesjonalnie jak w wiekszosci innych makiet na tym forum. i prosze sie powstrzymac od złosliwych komentarzy gdyz prawie w kazdym wątku taowe są :).

zaczęło sie dawno temu a plan sie mniej wiecej zgadza.

wszystko z czasem wam opowiem eheh jak ktos bedzie zainteresowany ale nie wszystko trzeba kupowac eheh bo mozna robic samemu od tłucznia po obrotnice i to z niczego :p

Załączniki

OP
OP
EU06-01

EU06-01

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
dodałbym kilka fotek ale mam za duze moze jak je pomniejsze to cos sie uda wrzucic bo praca idzie do przodu choc nie za szybko :):):)

OP
OP
EU06-01

EU06-01

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
TYLKO BEZ ZŁOSLIWYCH KOMENTARZY PONIEWAZ ROBIE DLA SIEBIE A NIE NA WYSTAWE ::)
TO CO JA ZROBIŁEM MA CIESZYC MNIE :) I CIESZY :):) Z CZASEM BEDZIE SIE ZMIENIAŁO WSZYSTKO NA CORAZ DOSKONALSZE ALE PÓKI CO ROBIE TAK JAK UMIE NAJLEPIEJ.

tak sie zaczeło :)

Załączniki

nesek

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Czy koniecznie musisz stosować tą matę na podłoże , jako całość ?

Plan jest imponujący, ale to lekko psuje efekt .

Pozdrawiam :)

OP
OP
EU06-01

EU06-01

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
nesek napisał(a):
Czy koniecznie musisz stosować tą matę na podłoże , jako całość ?

Plan jest imponujący, ale to lekko psuje efekt .

Pozdrawiam :)
to była alternatywa zamiast korka i dopiero na to mata trawiasta. i w sumie mam 4 mm na okablowanie wiec mi pasuje :):)

OP
OP
EU06-01

EU06-01

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
przemyslawkijo napisał(a):
dzięki za to napisałeś-bo mnie to trochę wku......o

pozdrawiam
spoko ale przeczytałem wszystkie wątki i w wiekszosci jakies złosliwe komentarze są nie wiem po co. jak tacy sa mądrzy niech swoje wypociny pokażą wszystkim a my wtedy ich skrytykujemy :)

P

przemyslawkijo

Gość
no...hmm Twoja jest fajnie przemyślana-ja niestety nie mogę sobie na coś takiego pozwolić bo mnie ogranicza miejsce :D pozdrawiam

OP
OP
EU06-01
Reakcje
0 0 0
przemyslawkijo napisał(a):
no...hmm Twoja jest fajnie przemyślana-ja niestety nie mogę sobie na coś takiego pozwolić bo mnie ogranicza miejsce :D pozdrawiam
noo mi sie udało uzyskac od spółdzielnii pomieszczenie i mam kawałek podłogi heeh wiec sobie cos dla siebie tworze :) plan troche sie zmienił bo zamiast bocznicy w prawym rogu jest wjazd na góre w lewo do lokomotywni. ale dopiero jestem na fazie ukladania podjazdu do niej

Załączniki

OP
OP
EU06-01
Reakcje
0 0 0
nesek napisał(a):
Pomyśl nad tłem i urozmaiceniem tej maty , bo niestety razi . Znów podziwiam miejsce w piwnicy na makietę ;)
stwierdziłem ze nie bede wydawał 150 zł na tło odpowiednie do piwnicy i miałem stary kalendzarz wiec powiesiłem a reszte jakos pomaluje . szkoda jak narazie kasy na tło. jak juz pisałem z czasem bede sie dorabiał nowych i lepszych rzeczy ale poki co troche wydatków domowych jest wiec makieta nie jest piorytetem :0 ale dodatkiem do mojego zycia mimo ze chciałbym zeby była numerem 1 :) ale córka zona mieszkanie robota i inne rzeczy.
wiem ze płasko ale dopiero pozniej bede robił rózne dodoatki które juz mam zakupione ale musza nabrac mocy eheh

mimo wszystko dzieki za komentarz :)

Załączniki

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Buduję makietę 188