Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Wyścig...nowiutki asfalt zachęca tam do brawurowej lub jak kto woli głupiej jazdy. Zaczynam się zastanawiać czy jakość polskich dróg w miastach paradoksalnie nie zwiększa naszego bezpieczeństwa. Setka w mieście po gładkiej nawierzchni jak na zdjęciu albo 40 na dziurach i pozapadanych studzienkach.
Zawsze chciałem mieć takiego Taunusa tylko, żona mnie blokuje- grat itp. typu: " jak tym zamierzasz dojechać do Polszy?"
[DOUBLEPOST=1460130076,1460129602][/DOUBLEPOST]Dziś taki:
Tyłem, tak reklamują się kolesie od położenia trawki:
Zawsze chciałem mieć takiego Taunusa tylko, żona mnie blokuje- grat itp. typu: " jak tym zamierzasz dojechać do Polszy?"
[DOUBLEPOST=1460130076,1460129602][/DOUBLEPOST]Dziś taki:
Tyłem, tak reklamują się kolesie od położenia trawki]
Trzeba nauczyc zone ze to fajny i dobry samochod, a nie jakis skomputeryzowany buzer ze styropianem jako zderzaki. Oto moj 1991 Jetta z ponad 270000 mil na silniku (okolo 400000 km). Tym wlasnie samochodem jezdze na "dziki zachod" co roku, z reszta zona sama zasowala nim razem z przyczepka na wakacjach nieraz ponad 85mph