• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Osobowe 1:1

Adam Okuń

Znany użytkownik
Reakcje
1.180 1 0
Wyścig...nowiutki asfalt zachęca tam do brawurowej lub jak kto woli głupiej jazdy. Zaczynam się zastanawiać czy jakość polskich dróg w miastach paradoksalnie nie zwiększa naszego bezpieczeństwa. Setka w mieście po gładkiej nawierzchni jak na zdjęciu albo 40 na dziurach i pozapadanych studzienkach.

city drive.jpg

teigrekty2

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
4.378 111 11
20131008_112304.jpg
Zawsze chciałem mieć takiego Taunusa tylko, żona mnie blokuje- grat itp.:D typu: " jak tym zamierzasz dojechać do Polszy?"
[DOUBLEPOST=1460130076,1460129602][/DOUBLEPOST]Dziś taki:

Tyłem, tak reklamują się kolesie od położenia trawki]
Trzeba nauczyc zone ze to fajny i dobry samochod, a nie jakis skomputeryzowany buzer ze styropianem jako zderzaki. Oto moj;) 1991 Jetta z ponad 270000 mil na silniku (okolo 400000 km). Tym wlasnie samochodem jezdze na "dziki zachod" co roku, z reszta zona sama zasowala nim razem z przyczepka na wakacjach nieraz ponad 85mph:)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:1 4
Skala 1:1 222