• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Budownictwo OGRODZENIE co to jest za materiał ?

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.109 33 0
Cześć Panowiei Panie. Kiedyś na którymś z wesel, gdzie byłem gościem przypadkiem na ziemi trafiłem taki dziwny materiał (siatka nad linijką). Bardzo mi się materiał spodobał z racji możliwości jego zastosowania do budowy ogrodzeń z siatki. Pytanie mam takie, czy ktoś wie gdzie takie cudo można dostać i za ile +-. Obstawiam że to był fragment jakiegoś ubioru ktróregoś z gości weselnych. Chyba dziewczyny, ale nie jest to takie pewne(sam czasem szwędałem się w szkockim kilcie po weselach:D), ale co to było i jak się to nazywa to nie wiem. Może mi ktoś z was pomoże. Dla porównania zrobiłem zdjęcie tego materiału z podziałką oraz plastikowej siatki jaką można kupić w budowlanych marketach czy innych sklepach. sklepach.
DSCN6256.JPG

mattia

Znany użytkownik
Reakcje
83 1 0
Hej pado ! czy ten material to przypadkiem nie jest "TIUL" , tak to sie nazywa ,jest w 4 kolorach, koszt 1 mb (na 2m ) to okolo 8-12 zl. a kupisz to
w sklepach z materialami i z dodatkami krawieckimi (chyba o ten material Ci chodzi ? );)

OP
OP
pado

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.109 33 0
Też miałem to na myśli ale TIUL widziałem tylko biały stąd me obawy ;)

Uriel

Znany użytkownik
Reakcje
17 0 0
To raczej na pewno będzie tiul ;)
Szybkie wyszukiwanie w google grafika przyniosło takie oto efekty: