• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

obb w polskich barwach

Zbyszek

Znany użytkownik
Reakcje
955 79 5
Pogadaj z Markiem Linem. Widziałem w telewizorze jak malował swoje loki takim pędzlem z gąbki. Chyba Mozarta na pudle, jak dobrze pamiętam. ;)

Reakcje
6 3 0
Dostałem oficjalną odpowiedź od PIKO, to nie jest ich malowanie, oni nie wyprodukowali "jeszcze" takiego malowania, po prostu Austriacy przemalowali domowym sposobem kilka lokomotyw, myślałem że tylko "Polak potrafi" :D

avecez

Aktywny użytkownik
Reakcje
432 22 4
makieciarz napisał(a):
Dostałem oficjalną odpowiedź od PIKO, to nie jest ich malowanie, oni nie wyprodukowali "jeszcze" takiego malowania, po prostu Austriacy przemalowali domowym sposobem kilka lokomotyw, myślałem że tylko "Polak potrafi"
Jeżeli na Mistrzostwa Europy żaden producent nie wypuści loka w tym malowaniu to znaczy że mają bardzo złych handlowców, bez względu na podziały gorsze PIKO lepsze Roco. Dla PIKO ze względu na ceny byłaby to dobra okazja aby wydusić od Polaków parę złociszy ;-)

chf

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Albo po prostu zwyczajnie nie wierzą ,że Euro 2008 odbędzie się w polsce . Zresztą ja też tego nie widzę przynajmniej z tym zapałem jaki pokazują.

ps. Słowo "polsce" jest napisane celowo z małej literki.

ash

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
chf napisał(a):
Albo po prostu zwyczajnie nie wierzą ,że Euro 2008 odbędzie się w polsce . Zresztą ja też tego nie widzę przynajmniej z tym zapałem jaki pokazują.
No w Polsce na pewno się nie odbędzie, bo w tym roku Mistrzostwa organizuje Austria i Szwajcaria :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 23
Tabor 3
Tabor 6
M
Tabor 8
Tabor 2