• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

NOWA DIORAMKA

OP
OP
mattia

mattia

Znany użytkownik
Reakcje
84 1 0
Fakt reszta pasuję i jest Ok.;)
Reszta gratów bardzo ładna Ale zrób coś żeby ten spych był inny. Na allegro można dostać czasem jakieś fajne za niecałe 20 zł.

Nie bede inwestowal bez porozumienia ,juz z jednym podobnym cudenkiem zostalem, ale na szczescie udalo sie sprzedac,mysle ze w calosci da sie to wszystko jakos polaczyc w sensowna i godna uwagi calosc ;),dojda jeszcze smieci i troche zlomu oraz teren i okolica smietniko-zlomowiska:);)

Młody

Znany użytkownik
Reakcje
0 1 0
Nie bede inwestowal bez porozumienia ,juz z jednym podobnym cudenkiem zostalem, ale na szczescie udalo sie sprzedac,mysle ze w calosci da sie to wszystko jakos polaczyc w sensowna i godna uwagi calosc ;),dojda jeszcze smieci i troche zlomu oraz teren i okolica smietniko-zlomowiska:);)
Nie pozostaje nic innego jak konsultacja ze zleceniodawcą i łopatologiczne wytłumaczenie że spych psuje całość ;).

marekw111

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Nie powiem,bo mi się podoba (y),powiem szczerze,gdy by modele Uralów,Krazów,Ziłów i innych ruskich,były w przystępnej cenie,wykonał bym w taki sposób (jak te pojazdy u Ciebie)ich parę sztuk i zrobił bym dioramę Made In "Czarnobyl",sprzętu pozostawionego, zdewastowanego itp. Już to widzę :rolleyes:

Młody

Znany użytkownik
Reakcje
0 1 0
Nie powiem,bo mi się podoba (y),powiem szczerze,gdy by modele Uralów,Krazów,Ziłów i innych ruskich,były w przystępnej cenie,wykonał bym w taki sposób (jak te pojazdy u Ciebie)ich parę sztuk i zrobił bym dioramę Made In "Czarnobyl",sprzętu pozostawionego, zdewastowanego itp. Już to widzę :rolleyes:
Gdyby babka miała wąsy to by dziadkiem była ;). Kiedyś widziałem i Yt jak ktoś odbijał modele w pazłotku. Nawet fajnie to wygląda po zapoznaniu z materiałem a do takich celów jak znalazł ;)

marekw111

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Gdyby babka miała wąsy to by dziadkiem była ;).
A to nigdy nie widziałeś babki z wąsami?Zapewniam Cię że pomimo wąsów,dziadkiem nie była :p.

Kiedyś widziałem i Yt jak ktoś odbijał modele w pazłotku. Nawet fajnie to wygląda po zapoznaniu z materiałem a do takich celów jak znalazł ;)
A nie przypomnisz sobie gdzieś Ty to widział,jakiś link.