Witam!
Obracam się wśród ludzi co fascynują się kolejnictwem i dzieciaki złapały bakcyla Żeby nie być inną muszę się podporządkować
Zbudowałam już wiele torowisk dla dzieci hihihi z drewnianej kolejki i jak siądą to można powiedzieć, że nie ma dzieci. Ale co ich najbardziej kręci to kolejka elektryczna Więc żeby co jakiś czas nie rozkładać torów doszłam do tego żeby coś im zrobić a ja lubię wyzwania więc powolutku biorę się za to.
Poniżej przedstawiam plan jaki zaakceptowali moi domownicy
Po torowisku będą jeździły składy towarowe. A nad krajobrazem to jeszcze się zastanawiam, muszę troszkę jeszcze przemyśleć.
Zastanawiam się czy jest możliwe wyciągnięcie toru na takim krótkim odcinku?
I czy mogła by taka być (makieta).
Coś więcej:
-będą jeździć po niej 3 loki może 4,
- myślę o jakimś załadunku (kwestia pooglądania i pomyślenia nad tym),
-jak na razie 2 składy po 3 wagony.
Pozdrawiam
Obracam się wśród ludzi co fascynują się kolejnictwem i dzieciaki złapały bakcyla Żeby nie być inną muszę się podporządkować
Zbudowałam już wiele torowisk dla dzieci hihihi z drewnianej kolejki i jak siądą to można powiedzieć, że nie ma dzieci. Ale co ich najbardziej kręci to kolejka elektryczna Więc żeby co jakiś czas nie rozkładać torów doszłam do tego żeby coś im zrobić a ja lubię wyzwania więc powolutku biorę się za to.
Poniżej przedstawiam plan jaki zaakceptowali moi domownicy
Po torowisku będą jeździły składy towarowe. A nad krajobrazem to jeszcze się zastanawiam, muszę troszkę jeszcze przemyśleć.
Zastanawiam się czy jest możliwe wyciągnięcie toru na takim krótkim odcinku?
I czy mogła by taka być (makieta).
Coś więcej:
-będą jeździć po niej 3 loki może 4,
- myślę o jakimś załadunku (kwestia pooglądania i pomyślenia nad tym),
-jak na razie 2 składy po 3 wagony.
Pozdrawiam