• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Multimouse - zestaw Roco

vs125

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Witam,
znalazłem takie dwie oferty na allegro:
http://allegro.pl/polskie-menu-roco-multimouse-sterowanie-multimaus-i5126901586.html
http://allegro.pl/polskie-menu-roco-multimouse-sterowanie-multimaus-i5120031819.html
ilość klawiszy jednakowa, kolory Multimouse różne, producenci można powiedzieć Ci sami.
To czemu inne ceny?
Przecież w opisie aukcji jest napisane ,że to jest to samo jak ROCO ,różni się tylko kolorem myszki
[DOUBLEPOST=1424956509][/DOUBLEPOST]A różnica w cenie jest chyba dlatego bo sterowanie jest z zestawu startowego w skali " N " a te w porównaniu do H0 co do ceny wyjściowej były nieco tańsze ,najlepiej zapytaj się sprzedającego aby mieć 100% pewności, ja osobiście bym wybrał z niebieską myszką ze względu na kolor:)

OP
OP
adi

adi

Aktywny użytkownik
Reakcje
225 10 0
I tańsza jest niebieska, tak to będzie transport w cenie czerwonej.
Dopiero co zaczynam z DCC i stąd moje zawracanie głowy.
:)
Dziękuję
i
Pozdrawiam
Adrian

vs125

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
I tańsza jest niebieska, tak to będzie transport w cenie czerwonej.
Dopiero co zaczynam z DCC i stąd moje zawracanie głowy.
:)
Dziękuję
i
Pozdrawiam
Adrian
Wcale głowy nie zawracasz ,po to jest forum i nawet oba są z softem 1.04 V , polskie menu i programowanie CV do 1024 ,na początek w sam raz

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
13.870 573 30
ja osobiście bym wybrał z niebieską myszką ze względu na kolor
A gdzie Koledzy widzicie tam kolor niebieski?:p Ja widzę szary. Urządzenia są takie same, a dlaczego jest różna cena, to należałoby spytać sprzedających. Ale nawet nowy towar może mieć inną cenę w innym sklepie, tym bardziej przedmioty z drugiej ręki od prywatnej osoby.

zbig10101

Użytkownik
Reakcje
2 2 0
Należy uzbroić się w cierpliwość i poczekać na dogodniejsze ceny, bo jeszcze niedawno takie same były w okolicach ceny 350-360.

vs125

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
A gdzie Koledzy widzicie tam kolor niebieski?:p Ja widzę szary. Urządzenia są takie same, a dlaczego jest różna cena, to należałoby spytać sprzedających. Ale nawet nowy towar może mieć inną cenę w innym sklepie, tym bardziej przedmioty z drugiej ręki od prywatnej osoby.
U mnie na monitorze jak patrzę:eek: na te opakowanie jest szara , ale już ta z pudełka no jest taka niebieskawa :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
DCC 11
DCC 11
DCC 8
DCC 19
DCC 11