• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Moja kolekcja

TheGADZIU

Nowy użytkownik
Reakcje
7 0 0
Witam wszystkich bardzo serdecznie , modele autobusów zbieram w skali 1:87, preferuję tabor , który możemy spotkać na Polskich drogach .

Na początek Mercedes Tourismo z nieistniejącego już PKS-u w Turku na linii pośpiesznej z Płocka do Wrocławia. Jest to konwersja modelu. Niestety jak w starych modelach przy konwersji lubi coś się zepsuć , w tym konkretnym modelu strzeliła szyba czołowa . No ale nie oszukujmy się , w jakim autobusie , który robił duża ilość kilometrów nie zdarzały się pęknięcie szyb.
IMG_20251129_202059331_HDR.jpg

Załączniki

OP
OP
TheGADZIU

TheGADZIU

Nowy użytkownik
Reakcje
7 0 0
Okej, kolejny model nie wiem czy w tym miejscu powinienem go dodać bo zazwyczaj wszystkie kwestie forumowe są dla mnie zbyt trudne.

Kolejny model to Setra 416HDH w barwach nieistniejącej już linii Polonia Transport z Zamościa.

Załączniki

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.257 391 20
Bardzo fajnie go zrobiłeś. Szkoda tylko, że nie pomalowałeś prawego lustra na czarno...