Cześć,
Na swej życiowej drodze pracuję nad kolejnymi projektami, a zatem potrzebne jest zarówno miejsce, jak i fundusze. Zdecydowałem zatem że chyba już czas by moje moduły szlakowe cieszyły zasoby u kogoś innego
Moduły, to 3 proste szlakowe (3 sztuki 85x50cm). Każdy z nich zakończony modułem Fremo F96. Natomiast z reguły funkcjonują w kompozycji 2+1 z racji na pole które wypada w połowie dwóch modułów.
Na makiecie to co widać na zdjęciu.
W skład zestawu wchodzi komplet który pozwala na wyjazd na wystawę, tzn:
W razie pytań zapraszam do kontaktu, wszystko wyjaśnię, odbiór raczej osobisty, ewentualnie do dogadania gdzieś podczas wystawy.
Wstępnie wyceniam na 3300zł.
Na swej życiowej drodze pracuję nad kolejnymi projektami, a zatem potrzebne jest zarówno miejsce, jak i fundusze. Zdecydowałem zatem że chyba już czas by moje moduły szlakowe cieszyły zasoby u kogoś innego
Moduły, to 3 proste szlakowe (3 sztuki 85x50cm). Każdy z nich zakończony modułem Fremo F96. Natomiast z reguły funkcjonują w kompozycji 2+1 z racji na pole które wypada w połowie dwóch modułów.
Na makiecie to co widać na zdjęciu.
W skład zestawu wchodzi komplet który pozwala na wyjazd na wystawę, tzn:
- 3 Moduły
- 8 nóg (środkowa skrzynka stawiana na czterech, boczne na dwóch, Każdy moduł posiada cztery gniazda nóg.
- komplet śrub
- figurki + kombajn obecny na zdjęciach,
- boczne zabudowy do przechowywania
- Dokumentacja dwg
W razie pytań zapraszam do kontaktu, wszystko wyjaśnię, odbiór raczej osobisty, ewentualnie do dogadania gdzieś podczas wystawy.
Wstępnie wyceniam na 3300zł.
Załączniki
-
401,9 KB Wyświetleń: 126
-
442,3 KB Wyświetleń: 120
-
448,4 KB Wyświetleń: 113
-
433,5 KB Wyświetleń: 108
-
348,1 KB Wyświetleń: 103