• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Sprzedam Moduły H0 Fremo - proste

Merlin

Moderator Grupy BGM
Zespół forum
BGM
H0e
Reakcje
1.769 3 0
Cześć,

Na swej życiowej drodze pracuję nad kolejnymi projektami, a zatem potrzebne jest zarówno miejsce, jak i fundusze. Zdecydowałem zatem że chyba już czas by moje moduły szlakowe cieszyły zasoby u kogoś innego :)

Moduły, to 3 proste szlakowe (3 sztuki 85x50cm). Każdy z nich zakończony modułem Fremo F96. Natomiast z reguły funkcjonują w kompozycji 2+1 z racji na pole które wypada w połowie dwóch modułów.

Na makiecie to co widać na zdjęciu.

W skład zestawu wchodzi komplet który pozwala na wyjazd na wystawę, tzn:
  • 3 Moduły
  • 8 nóg (środkowa skrzynka stawiana na czterech, boczne na dwóch, Każdy moduł posiada cztery gniazda nóg.
  • komplet śrub
  • figurki + kombajn obecny na zdjęciach,
  • boczne zabudowy do przechowywania
  • Dokumentacja dwg

W razie pytań zapraszam do kontaktu, wszystko wyjaśnię, odbiór raczej osobisty, ewentualnie do dogadania gdzieś podczas wystawy.
Wstępnie wyceniam na 3300zł.

Załączniki