• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Sprzedam Modele PKP V i VI epoka

Prażma

Aktywny użytkownik
Reakcje
135 9 0
Cześć

Przyszedł czas na porządki, więc mam na sprzedaż kilka sztuk rzadkich już modeli, modele nowe i nie używane za wyjątkiem zestawu ROCO 76128, którego jestem drugim właścicielem, kupowałem go jako nowy, u mnie nie jeżdżony.
Do ceny należy doliczyć KW, wysyłka po potwierdzeniu przelewu, możliwy odbiór osobisty w Krakowie, preferuje wysyłkę paczkomatem InPost lub ORLEN Paczka.
Oferty proszę składać na PW, masz swoją propozycję napisz, może się dogadamy;)

1. PIKO 97918 Zestaw startowy SM42 PR + 2 wagony Bohun analog SPRZEDANE

PIKO97918p.jpg PIKO97918.jpg
folia dla ochrony przed kurzem, pudełko jest w porządku, oryginalnie zamknięte.

2. PIKO 59272 SM42-616 IC SPRZEDANE

3. PIKO 96310 SP45-090 analog SPRZEDANE

4. Set wagonów Gags PIKO 58375 420 zł

PIKO58375.jpg PIKO58375p.jpg

5. Set wagonów Eaos ROCO 76128 470 zł, jestem drugim właścicielem.

ROCO76128.jpg ROCO76128p.jpg

na sprzedaż.jpg

W razie pytań zachęcam do kontaktu.
Pozdrawiam Piotr

Załączniki

Ostatnio edytowane:
OP
OP
Prażma

Prażma

Aktywny użytkownik
Reakcje
135 9 0
6. Dalsza redukcja kolekcji. Zestaw 2 wagonów cystern 406Ra Zaes PKP firmy Tankpol. Cena 469 zł. Oferty są również na OLX z wysyłką od 1 zł.
Wagony tylko raz stały na torach, prawie nowe.
Do ceny należy doliczyć KW.
IMG_6799.jpeg IMG_6800.jpeg IMG_6799.jpeg