• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Allegro i inne modele lokomotyw elektrycznych PKP i nie tylko, SUG, Śląskie Koleje Górskie, SD80, tramwaje, film na wideo, książki, pisma i inne rzeczy

OP
OP
CoCu

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.949 121 22
Obniżka cen większości pozycji.

Informacja dla osoby lub osób jakim nie odpowiada że czasem jakiś link prowadzi do zakończonej aukcji na Allegro.
Otóż wystawianie różnych rzeczy na Allegro nie jest moją pracą zawodową a tylko postanowiłem rozstać się z dużą częścią swojej kolekcji oraz pozbyć się rzeczy jakie uznałem za niepotrzebne w trakcie wielkiego porządku mojego pokoju. Nie siedzę więc nad tym non-stop. To że w jakimś momencie któryś link prowadzi do zakończonej aukcji, nie oznacza że jeszcze chwilę wcześniej oferta też była niedostępna. Przecież w każdej chwili ktoś coś może kupić i trudno bym natychmiast to usuwał z tego ogłoszenia.
Poza tym mam zasadę, że ogłoszenie z forum usuwam dopiero wtedy, gdy przedmiot trafi do kupującego i nie zgłasza on jakiś problemów. A zatem możliwe jest, że przez kilka dni będzie jeszcze tu wisiało ogłoszenie do oferty jaka już się sprzedała.