• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Sprzedam "Modele" gazetkowe 1/43, starsza kolekcja PRL i "Legendarnych aut", czy jakoś tak

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
4.026 130 0
Potrzebuję opróżnić część swojej gablotki z modeli 1/43.
Do dyspozycji mam prawie wszystko z tego co w załączonym PDF - to jest obrazek ;)

20230321_105739.jpg

Aktualizacja 26.03.2023. - zakreślam modele "zarezerwowane"
20230321_105739.jpg

Jest to jakaś stara kilkuletnia kolekcja "Legendarne samochody" oraz "kultowe Auta PRL" bodajże, - nie pamiętam czyje to było wydawnictwo, DeA czy Amercom?

Modele stoją w gablocie od początku, jak widać są bez blistrów.
Na zdjęciu nie załapał się Gaz/Lublin z pierwszej serii wydawniczej, sprzed kilku lat)

Cenowo: no kurcze, 20pln za sztukę ? Hurtem taniej ;-)
Przesyłka do uzgodnienia

Powiedzmy, że Ursus, Niewiadów i skuter inwalidzki na razie nie podlegają ofercie, bo cos mi się zdaje, że jakoś inaczej będę z nimi "Januszował".

Ostatnio edytowane:
OP
OP
Misiek

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
4.026 130 0
:)

A, jeszcze kilka modeli w "pracowej" gablocie*. Też do zakupu, dokładniejsze zdjęcia ewentualnie jutro jak odwiedzę pracę.

EDIT. Aktualizacja zdjęć z pracy,
20230322_094734.jpg

Bez tytułu.png

* - Samolot z klocków nie mój .

Ostatnio edytowane:
OP
OP
Misiek

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
4.026 130 0
Byłoby fajnie ;)
na razie kolega eddy kilka zarezerwował
A coś chcesz?

Przy okazji znalazła się jeszcze jedna półeczka (źle przyciąłem poprzednie zdjęcie), ale to takie starocie - też z gazetek
Jedyny ciekawy to może być samochód z ci..ą na masce, czyli Edsall ?.
W razie zainteresowania lepszym widokiem, docykam fotki
20230321_105739 — kopia.jpg

OP
OP
Misiek

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
4.026 130 0
O Niewiadowie i Ursusie napisałem w pierwszym poście. Dla pewności pokolorowałem literki :)

Reszta jak najbardziej OK
Landrover czerwony to chyba nie jest gazetka tylko jakiś inny "resorak" - to tak informacyjnie.

Jacek765

Znany użytkownik
GGM
SMK Katowice
Reakcje
2.658 58 1
A raczej "Kultowe Auta PRL-u". Potem wyszła powtórkowa kolekcja w okrojonym asortymencie chyba pod nazwą Auta PRL-u Złota Kolekcja. To z DeA.
A Amercom wydał "Legendarne Samochody", "Taksówki Świata" i "Samochody Pilicyjne Świata".

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Handel 0
Handel 0
Handel 0
Handel 1
Handel 12