• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

modele firmy Electrotren - czy warto...

escobar

Znany użytkownik
Reakcje
207 7 0
Kolekcjonuje modele, mam dużo Roco, kilka nowego Piko, Liliputa modele sprzedałem
Ostatnio na rynku jest dużo modeli Electrotren, jest to chyba hiszpańska firma??? ciekawe czy produkuje w Chinach jak inni? jest kilka modeli PKP i DB...
ma ktoś może jakiś model tej firmy i może się podzielić opinią...
- wiadomo mechano czy lima to raczej "schit"
- markiln niektóre ma modele sa jakby przeskalowane szczeg. drobne detale
- liliput od kiedy połączył sie z bachmanem też lipa
- nowe chinskie modele od Roco, ceny zachodnie jakość made in china
- a electrotren? proszę o opinie i fotki modeli (dla własnej oceny)
pozdrawiam escobar

Filip7370

Aktywny użytkownik
Reakcje
59 4 0
Ja mogę powiedzieć jako użytkownik 3 osiowego pruskiego wagonu pocztowego produkcji Electrotrena, że nie mam zarzutów do jakości modelu. Może ktoś kto to będzie potem czytał buchnie śmiechem mówiąc że chwalę badziew, jednak stosunek jakość cena mnie w pełni satysfakcjonuje!

Rafał G.

Znany użytkownik
Reakcje
3 1 0
Ja mogę powiedzieć jako użytkownik 3 osiowego pruskiego wagonu pocztowego produkcji Electrotrena, że nie mam zarzutów do jakości modelu. Może ktoś kto to będzie potem czytał buchnie śmiechem mówiąc że chwalę badziew, jednak stosunek jakość cena mnie w pełni satysfakcjonuje!
Ja mam ten sam model i nie będę buchał śmiechem bo jest naprawdę nieźle zrobiony. Jest też set węglarek, ja ich nie miałem ale ponoć były całkiem całkiem - tak, że bierz śmiało.

Piotr M.

Znany użytkownik
Reakcje
1.218 86 30
Ja posiadam set węglarek AX Beneta wagony są naprawde dobrze wykonane, mam również czteroosiową i powiem że jest to naprawdę dobry model. Jakby cie interesowała platforma 4 osiowa electrotrena to pisz na pw.

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.673 520 30
Modele Electrotren są na poziomie porównywalnym z innymi firmami. Potwierdzam też opinię o wagonie pocztowym PKP, to bardzo ładny model. Trzeba tylko uważać, bo produkują też sporo modeli taboru hiszpańskiego (RENFE), który nigdy nie wyjeżdżał poza Hiszpanię, więc włączanie takich wagonów w skład np. PKP nie ma sensu.