Witajcie, postanowiłem zrobić taki sobie wątek, żeby wrzucać linki do filmików publikowanych przeze mnie na YT. Nie każdy ma tam konto i subskrybuje kanały, więc może tak będzie wygodniej. Zwykle robię jakieś relacje i poradniki na wyraźną prośbę kolegów. Jako że brakuje mi czasu na kręcenie i montowanie filmów, pewnie nie będzie tego dużo. Chyba że się rozkręcę.
Na początek filmik jak zrobić ruchome drzwi w budynku z tektury - na przykładzie mojego kitu budynku biurowo - garażowo - warsztatowego, którego nie mogę skończyć już pewnie z 2 lata....
Miłego oglądania zatem. Popcornu nie otwierajcie - krótki jest. A - jeszcze trochę gubię ostrość i się jąkam, ale na szczęście nie jestem gwiazdorem srebrnego ekranu i nie muszę z tego żyć.
Na początek filmik jak zrobić ruchome drzwi w budynku z tektury - na przykładzie mojego kitu budynku biurowo - garażowo - warsztatowego, którego nie mogę skończyć już pewnie z 2 lata....
Miłego oglądania zatem. Popcornu nie otwierajcie - krótki jest. A - jeszcze trochę gubię ostrość i się jąkam, ale na szczęście nie jestem gwiazdorem srebrnego ekranu i nie muszę z tego żyć.
- 5
- 4
- 2
- Pokaż wszystkie