• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele 1:87 by Adam Czop

Fapo

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
992 14 0
Witaj na forum. Baw się dobrze, oceniaj, komentuj i dziel się doświadczeniami.
Twoja pierwsza prezentacja bardzo mnie urzekła, ponieważ trafiłeś w mojego konika ;) Model świetny.
Zapraszam także do mnie na moje prezentacje, 2 modele temu rozpocząłem również kolekcje Ristimaa.
Pozdrawiam bardzo serdecznie.

OP
OP
Adam Czop

Adam Czop

Nowy użytkownik
Reakcje
36 0 0
Witaj na forum. Baw się dobrze, oceniaj, komentuj i dziel się doświadczeniami.
Twoja pierwsza prezentacja bardzo mnie urzekła, ponieważ trafiłeś w mojego konika ;) Model świetny.
Zapraszam także do mnie na moje prezentacje, 2 modele temu rozpocząłem również kolekcje Ristimaa.
Pozdrawiam bardzo serdecznie.
To nie jedyne volvo w mojej kolekcji

Ostatnio modyfikowane przez moderatora:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Witaj na forum. Pokazuj swoje modele, komentuj u innych kolegów, a tak w ogóle to baw się dobrze.
Piękny ten skandynawski zestaw. Coraz bardziej podobają mi się te modele. (y) Popracuj tylko nad zdjęciami. Jak będziesz miał problem to pytaj mnie, najlepiej na PW to podpowiem Ci w miarę moich umiejętności. :)

Fapo

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
992 14 0
Wow, ładne modele prezentujesz, ale przystopuj trochę. Ja osobiście co tydzień wrzucam jakiś model, a wiem z doświadczenia, że niektórzy jak nie większość wchodzi raz na tydzień na forum.

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.434 2 0
Witam kolegę na forum:)Pokazuj swoje modele,oceniaj modele kolegów i baw się dobrze i tak jak koledzy wspomnieli przystopuj z prezentacjami i dawaj troszkę więcej zdjęć modeli bo masz je bardzo fajne;)pozdrawiam.

Martino

Znany użytkownik
Reakcje
490 8 0
Witaj na forum. Pokazuj swoje modele, oglądaj i komentuj u innych, i baw się dobrze. Modele, które pokazałeś są fajne i interesujące, oby tak dalej.

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Witam nowego kolegę.Widzę że masz ciekawe modele ale musisz popracować nad formą prezentacji.Większość z nas pobierała bezpłatne;)nauki od doświadczonych kolegów jak o robić.Spróbuj poprzeglądać prezentacje z forum i "uczesać "swoje własne