• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Modela - modele wagonów platform typu 401Zb

Marcin

Użytkownik
KKMK
Reakcje
40 1 0
Dziś znalazłem taką informację w Świecie Modeli-Rybnik;

Informacja :
ze względu na fatalną jakość modeli wstrzymujemy realizację zamówień na platformy 401Zb (Modela)

Na zdjęciu nie wygląda tak fatalnie.

avecez

Aktywny użytkownik
Reakcje
432 22 4
Od kilku miesięcy mam chrapkę na te platformy z kontenerami. Może pan Heniu sam się wypowie na czym polega ta fatalna jakość. Platformy szczególnie te z kontenerami są dość drogie, dlatego info o ich fatalnej jakości bardzo mnie zaskoczyła. Niemniej info o tej jakości pochodzi z bardzo rzetelnego źródła i raczej niestety skreśla te platformy z listy moich planów.
Fakt, wg zdjęcia nie wygląda źle, ale ... , może ktoś opisze na czym polega problem, bo złe właściwości jezdne to może da się z tym coś zrobić albo Modela niech coś zrobi z towarem, który chce sprzedać za nie małą kasę.

xxx

Znany użytkownik
Reakcje
3.674 35 0
Od kilku miesięcy mam chrapkę na te platformy z kontenerami. Może pan Heniu sam się wypowie na czym polega ta fatalna jakość. Platformy szczególnie te z kontenerami są dość drogie, dlatego info o ich fatalnej jakości bardzo mnie zaskoczyła. Niemniej info o tej jakości pochodzi z bardzo rzetelnego źródła i raczej niestety skreśla te platformy z listy moich planów.
Fakt, wg zdjęcia nie wygląda źle, ale ... , może ktoś opisze na czym polega problem, bo złe właściwości jezdne to może da się z tym coś zrobić albo Modela niech coś zrobi z towarem, który chce sprzedać za nie małą kasę.
Chyba na względzie jest fatalna jakość nałożonych kalkomanii. Ten problem firma Modela miała i chyba ma stale. Takie "podczołgówki" były kiedyś w zestawach do złożenia z polistyrenu w całkiem dobrej jakości a kalkomanie od Allegratki są idealne w porównaniu z innymi firmami (np. MM Brno). Ja zrobiłem sobie kilka modeli z w/w zestawów.