Co raz bardziej mam ochotę aby moja kolejka podlogowa znajdowała się tak z 90 cm nad podłogą, dwa zasadnicze cele: 1) mniej brudzenia, mam psa i królika, non stop kudełki wyciągam z wózków, 2) chciałbym troszkę popatrzeć tak z "poziomu gruntu" i nie zamiatać twarzą podłogi 
Albo to zrobię w tym roku albo może nigdy, kończę remont mieszkania i mam pół dużego pokoju na ten cel!
Spokojnie wejdzie blat 3-3,5m na 1,25 m. Ważne jest aby w kilka godzin dawalo się to wszystko rozłożyć i pochować. Blat chcę zrobić z płyty OSB, minimalny koszt, będzie składał się z kilku elementów 1250x600 mm, łatwo wniosę. Całość będzie podparta 4 kantówkami które spoczywać będą na jakiegoś rodzaju nogach, może koziołkach? Mam amatorski warsztat stolarski, żadnen problem coś zrobić jak się zrobi ciepło.
Jak już będzie to raczej się nie powstrzymam przed dodaniem kilku budynków... a potem to strach myśleć, może jakiś most?
Obecnie na podłodze jest jak na załączonym obrazku, 3,5x1,20 m.
Albo to zrobię w tym roku albo może nigdy, kończę remont mieszkania i mam pół dużego pokoju na ten cel!
Jak już będzie to raczej się nie powstrzymam przed dodaniem kilku budynków... a potem to strach myśleć, może jakiś most?
Obecnie na podłodze jest jak na załączonym obrazku, 3,5x1,20 m.
Załączniki
-
683,8 KB Wyświetleń: 38
-
1
-
1
- Pokaż wszystkie