• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Malarstwo kolejowe Vectronika

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.230 509 29
Ma człowiek jakąś pasję i za to go szanujmy, mógłby siedzieć i oglądać mózgojeby w telewizji, a ze sztuką już tak jest na początku wszyscy krytykują, potem się chcą zesrać żeby nabyć choć male dziełko, z malowideł Banksy`ego tez na początku drwili.

OP
OP
Vectronik

Vectronik

Aktywny użytkownik
Reakcje
120 7 2
O, no posłuchajcie też zauważyłem ten błąd, ale to stary rysunek i wiele błędów poprawiłem w następnych rysunkach, ale bardzo bardzo dziękuję za feedback :) , także wszystkie uwagi, zastrzeżenia mile widziane!

Adix

Znany użytkownik
Reakcje
1.845 2 0
To znaczy?:rolleyes:
Maluj maluj chlopie;)Kasa bedzie;)
Takie cos chodzi mi po glowie, dasz rade
Elektrowóz BR 189 213 Poznań - Rotterdam
trzymam kciuki.
A jak dla mnie malowidla maja swoj urok

Adix

Znany użytkownik
Reakcje
1.845 2 0
Tak tak. Ta maszyna. To juz od Ciebie zalerzy i od innych czlonkow forum jak to bedzie. Mozesz w prezencie cos komus namalowac jezeli ktos ma taka zachcianke. Albo ktos moze to jakos wynagrodzic. Nie chce tu jakies propagandy szerzyc:cool::p. Jeszcze mi sie oberwie ze naklaniam do czegos.

OP
OP
Vectronik

Vectronik

Aktywny użytkownik
Reakcje
120 7 2
20220614_204354.jpg
20220614_204401.jpg
20220614_204259.jpg

Starsze rysunki z Kwietnia
Warszawa-Łódź EZT PESA ED74 Edyta PR
Amsterdam Tramwaj CAF Urbos 100 15G GVB
Nowy tramwaj Odesski Ukraińskiej ( w trakcie wojny produkcji) Odyssey MAX

Z zamówieniami proszę zaczekać jeszcze trochę, a za nie długo umieszczę ważny komunikat dotyczący właśnie zamawiania rysunków.

OP
OP
Vectronik

Vectronik

Aktywny użytkownik
Reakcje
120 7 2
A miłość bliźniego, ta radość w sercu gdy kogoś obdarujesz, a Ty jak pewna organizacja, oczywiście życie wieczne, oczywiście odpuszczenie grzechów, ale stówka najmniej, fuj, wstydź się, Nikifor swoje prace rozdawał. Sami sobie namalujemy.
Na początku myślałem w ogóle o 5 zł ale chyba zostanę przy gratisach

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.230 509 29
Chłopie Ty musisz być młodym człowiekiem bo nie łapiesz jeszcze ironii i drwiny w tekście, więc prosto , to był żart, bierz od kogo chcesz i ile chcesz, rynek zweryfikuje ceny, jest popyt jest podaż i już, ceń swoją pracę nawet jeśli niektórzy uważają ją za infantylną/śmieszną/dziecinną, dość w tym kraju przeświadczenia że każda usługa jest za droga a najlepiej gdyby usługodawca dopłacał zleceniodawcy, stanowczo dość.
Powodzenia.