Witam! Od dawna chodzi mi po głowie stworzenie własnej makiety. Ale do rzeczy. Będzie to makieta bazy transportowej do prezentacji modeli. Na makiecie znajdzie się także parking dla kierowców, którzy znużeni całym dniem jazdy będą mogli odpocząć od życia za kółkiem. Na makiecie znajdzie się sklep, by kierowcy mogli uzupełnić swoje zapasy. Jak zapasy to i nie może zabraknąć stacji paliw oraz myjnia. Bo konia trzeba też napoić i umyć, by lśnił. Na mojej bazie stanie także magazyn, w którym będziemy przechowywać towary naszych klientów. No i na koniec, coś w kwestii bezpieczeństwa. By konik się nie złamał na placu stanie waga. Będzie można zważyć ciężarówkę dla bezpieczeństwa swojego i spokoju krokodylków. Całego placu będzie pilnie pilnował cieć, by żadni uchodźcy nie próbowali się przemknąć na zachód. Na bazie chciałbym umieścić także biuro mojej spedycji. Wiele elementów chciałbym wykonać sam. Ale nie wiem czy będę potrafił to zrobić. Dlatego proszę o jakieś pomysły i podpowiedzi. Makietę chciałbym umieścić na płycie gipsowej o wymiarach 70x70 cm. Poniżej prezentuje szybki szkic tego, co chciałbym stworzyć. Artystą nie jestem więc proszę nie wymagać ode mnie spektakularnych szkiców.