• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja MACK

Delfin

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam,
Właśnie udało mi się nabyć piękność w skali 1:87 ale nie wiem jaki to producent.
Może ktoś będzie wiedział ?

Załączniki

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Bardzo fajnie przerobiony ten Mack. Fototrawione dodatki jednak robią tu ogromną robotę. Wygląda niesamowicie realistycznie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Herpa nie podpisywała amerykańskich modeli bo najczęściej były to produkty firmy Promotex , która należy do Herpy.
Powiem więcej, nawet jak model amerykańskiej ciężarówki sprzedawany jest w Europie w pudełku Herpy to też nie ma na podwoziu znaczka Herpy.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.249 108 2
Kiedyś sobie takiego na bazie Herpy zrobiłem.
Mack Herpa.JPG

[DOUBLEPOST=1458689035][/DOUBLEPOST]
Powiem więcej, nawet jak model amerykańskiej ciężarówki sprzedawany jest w Europie w pudełku Herpy to też nie ma na podwoziu znaczka Herpy.
Nie widzę żebyś powiedział Maćku więcej ale ok niech Ci będzie :ROFL:;)

zyraf82

Znany użytkownik
Reakcje
36 0 0
Najładniejszy model amerykańskiej ciężarówki w wykonaniu Promotexa/Herpy. Lusterka i spojler dachowy to produkty od A-line a grill to Plano Model Products. Naczepa to też dzieło Promotexa.

OP
OP
Delfin

Delfin

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Dzięki za info. Wiesz może gdzie można tak przerobić inny model bo jestem nim zachwycony i chciałbym jeszcze 2 tak zrobić bo mam bazy wyjściowe. Może wiesz też ile te dodatkowe rzeczy mogą kosztować ?