• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Mławska Kolej Dojazdowa. Krasne

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
3.249 84 12
Nie takie rzeczy przekuwano... No ale to 'pomnik' - więc nie do ruszenia.
...pójdę w.wersję "hard level"...
Zrobić splot 600+750mm ala Pleszew...
I wilk syty i owca cała...

Pozdr,...

ps. a abstrachując od dziwnych akcji...
Nawet hipotetycznie, gdyby fizycznie.HFka została przekuta, to niewiem, czy to by niepodpadało pod homologacje na.nowy typ taboru. Ergo podejrzewam, że ( dla równego rachunku) koszt taboru to by był ze 2 bańki, koszt homologacji x2(3??)...

daromaro

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
2.264 146 86
Nie zapomnij też o człowiekach*. Ktoś by musiał to obsługiwać i to z uprawnieniami. A takich człowieków* coraz mniej...

* Król Julian XIII (Madagaskar/ Pingwiny z Madagaskaru).
Madagaskar - niedoszła kolonia II R.P.

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
3.249 84 12
Jak byłem w zeszłym roku, to teren był ogrodzony ( no dobra, bramy zamknięte, ale od strony torów tylko słupki stały) i wisiało tylko ogłoszenie, że teren na sprzedaż). Kwestia raczej tego, czy jak wejdziesz na teren, to cię zaraz nie złapie jakaś fotopłapka lub inne gawno...
Choć ja raczej trzymam się zasady, że w takim wypadku nie wbijam na kwadrat...
...gdzieś pod koniec były kadry ze stacją Mława...

Pozdr,...

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
3.249 84 12
...zawsze masz geoportal ( trzeba grzebnąć trochę w ustawieniach, ale sporo da sie ogarnąć)... Fakt,.może wysokości czy wymiarów wrót nie zmierzysz, ale niektóre rzeczy były standaryzowane...

Pozdr,...

ps. musiałbym troche popatrzeć po różnych swoich szpargałach... może coś gdzieś...

ps do ps. jeden tylko szczegół...cholera wie tylko ile mi to zajmie...