• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Ludmiła BR232 H0

hobbystah0

Znany użytkownik
Reakcje
619 22 1
To mój pierwszy post na forum, więc proszę nie oceniać go zbyt surowo. Mam pytanie: jakie emalie z firmy Humbrol nadawałyby się do pomalowania modelu wymienionego w temacie w malowaniu PCC Jaworzno Szczakowa? Z góry dzięki.

OP
OP
hobbystah0

hobbystah0

Znany użytkownik
Reakcje
619 22 1
To mój pierwszy post na forum, więc proszę nie oceniać go zbyt surowo. Mam pytanie: jakie emalie z firmy Humbrol nadawałyby się do pomalowania modelu wymienionego w temacie w malowaniu PCC Jaworzno Szczakowa? Z góry dzięki.

OP
OP
hobbystah0

hobbystah0

Znany użytkownik
Reakcje
619 22 1

dany

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
Poczytaj o malowaniu i o rodzajach farb zanim zadasz następne pytanie. Namawiam na farby akrylowe wodorozcieńczalne. Rozpuszczalni do nich nie śmierdzi, więc żona albo mama nie zorientują się że coś robisz.