Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
To mój pierwszy post na forum, więc proszę nie oceniać go zbyt surowo. Mam pytanie: jakie emalie z firmy Humbrol nadawałyby się do pomalowania modelu wymienionego w temacie w malowaniu PCC Jaworzno Szczakowa? Z góry dzięki.
To mój pierwszy post na forum, więc proszę nie oceniać go zbyt surowo. Mam pytanie: jakie emalie z firmy Humbrol nadawałyby się do pomalowania modelu wymienionego w temacie w malowaniu PCC Jaworzno Szczakowa? Z góry dzięki.
Poczytaj o malowaniu i o rodzajach farb zanim zadasz następne pytanie. Namawiam na farby akrylowe wodorozcieńczalne. Rozpuszczalni do nich nie śmierdzi, więc żona albo mama nie zorientują się że coś robisz.