Witajcie,
tak jak w tytule mam do zaoferowania kilka modeli lokomotyw z Epoki VI.
Wszystkie modele pochodzą z mojej kolekcji i sprzedaję je ze względu na zmianę trakcji mojej kolekcji na parową.
Każdy z oferowanych modeli jest konwersją wykonaną na moje zlecenie.
W opisie modelu znajdziecie informacje o sterowaniu/zasilaniu, ulepszeniach w stosunku do modeli bazowych oraz kto przyczynił się do jego powstania.
Wysyłki realizuję wyłącznie poprzez InPost - koszt po stronie kupującego. Możliwy odbiór we Wrocławiu po wcześniejszym uzgodnieniu spotkania.
Model wysyłam max 2 dni po zaksięgowania wpłaty na moim rachunku bankowym. Jeśli z powodu wyjazdu z Wrocławia nie będę mógł dotrzymać tego terminu - uprzedzę nabywcę na PW.
Jeśli zdecydujesz się na zakup więcej niż jednego modelu - koszt wysyłki po mojej stronie.
Wszelkie zapytania proszę kierować na PW.
Zapraszam!
A oto modele:
1. E186 242-4 TRAXX PCC (91 80 6186 242-4D-ATLU)
tak jak w tytule mam do zaoferowania kilka modeli lokomotyw z Epoki VI.
Wszystkie modele pochodzą z mojej kolekcji i sprzedaję je ze względu na zmianę trakcji mojej kolekcji na parową.
Każdy z oferowanych modeli jest konwersją wykonaną na moje zlecenie.
W opisie modelu znajdziecie informacje o sterowaniu/zasilaniu, ulepszeniach w stosunku do modeli bazowych oraz kto przyczynił się do jego powstania.
Wysyłki realizuję wyłącznie poprzez InPost - koszt po stronie kupującego. Możliwy odbiór we Wrocławiu po wcześniejszym uzgodnieniu spotkania.
Model wysyłam max 2 dni po zaksięgowania wpłaty na moim rachunku bankowym. Jeśli z powodu wyjazdu z Wrocławia nie będę mógł dotrzymać tego terminu - uprzedzę nabywcę na PW.
Jeśli zdecydujesz się na zakup więcej niż jednego modelu - koszt wysyłki po mojej stronie.
Wszelkie zapytania proszę kierować na PW.
Zapraszam!
A oto modele:
1. E186 242-4 TRAXX PCC (91 80 6186 242-4D-ATLU)
- Konwersja z modelu PIKO 59956 - konwertował m_zntk (Telewizor)
- W modelu dekoder LokPilot 4, adres 3 - mogę wpisać dowolny jaki wskażesz.
- Model nie używany, sprawdzony na rolkach. Bez śladów użytkowania.
- Rozdzielone światła białe i czerwone (zmiennokierunkowe) załączane oddzielnymi klawiszami funkcyjnymi.
- Cena: 600 PLN + KW
Ostatnio edytowane: