Witam, niedawno postanowiłem spełnić jedno z wielu marzeń dziecka, którym kiedyś byłem. Od zawsze krążyłem wokół świata modelarstwa, począwszy od modeli kolekcjonerskich po modele latające i jeżdżące. Teraz przyszedł czas na kolej. Zamówiłem już swój pierwszy zestaw Roco z Francuzką lokomotywą Diesla. Natomiast przed tym zakupem udało mi się znaleźć dwie używane lokomotywy Fleischmann E10 1312 oraz 132101-7. Które po krótkim namyślę kupiłem w ciemno, bazując na skąpych informacjach google i aukcjach.
Staram się określić rok produkcji obu lokomotyw, nie posiadam oryginalnych pudełek, czy też broszur. Zaglądając do środka nie znalazłem żadnych wskazówek. Chciałbym się czegoś dowiedzieć o tych lokomotywach, nawet jeśli sporo przepłaciłem. Za obie, zapłaciłem około 370zł. Dołączam kilka zdjęć lokomotyw, dzięki za pomoc.
Staram się określić rok produkcji obu lokomotyw, nie posiadam oryginalnych pudełek, czy też broszur. Zaglądając do środka nie znalazłem żadnych wskazówek. Chciałbym się czegoś dowiedzieć o tych lokomotywach, nawet jeśli sporo przepłaciłem. Za obie, zapłaciłem około 370zł. Dołączam kilka zdjęć lokomotyw, dzięki za pomoc.
Załączniki
-
188,3 KB Wyświetleń: 19
-
191,1 KB Wyświetleń: 18