• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Sprzedam Lokomotywy Fleischmann PIKO H0e

Maslo

Znany użytkownik
FREMO Polska
H0e
PKMK
Producent
Reakcje
419 4 0
Witam, Na sprzedaz mam kilka pojazdow. Zapraszam :

BR03 FL 4104 - 1000 PLN
BR56 FL 944156 - 500 PLN

BR98 - 307 - model przebudowany lata temu przez znanego modelarza Z. Molende. Model otrzymany w przeszlosci od kolegi. Nie mam pojecia czy jezdzi sprzedaje jako uszkodzony - 200 PLN

Elektryki otrzymane w przeszlosci od kolegi. nie mam pojecia czy jezdzi sprzedaje jako uszkodzony - Kazdy E-lok - 200 PLN
BR185 Transpetrol - 2 szt
BR185 MRCE
BR185 CrossRail

Zestaw H0e - Stary TT Zuke - Model przebudowany z H0m oraz TT na H0e przez znanego modelarza Z. Molende. Modele otrzymane w przeszlosci przez kolege. Nie mam pojecia czy lokomotywa jezdzi. - sprzedaje jako uszkodzone - 400 PLN

Wagon motorowy Tomek - DCC Sound - nigdy nie wyjety z pudelka - 1200 PLN

Do przesylki nalezy doliczyc koszty wysylki - wg cennika Inpost - w zaleznosci od rozmiaru paczki.

Załączniki

Ostatnio edytowane: