• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Lokomotywownia jednostanowiskowa H0

Reakcje
0 0 0
Obiekt ciekawy, tani i dostępny. Na zdjęciu jest już nieco "zwaloryzowany", jednak nietrudno osiągnąć podobny efekt. Co do ceny, u mnie (u mojego stałego dostawcy ma się rozumieć) kosztuje około 10 euro, nie licząc kosztów wysyłki, a więc podobnie.
Też szukałem dla siebie podobnego obiektu, jednak z identycznym jak u Ciebie skutkiem. Zastosuję "Maschinenfabrik" którą mam z "wykopalisk w stanie niezłożonym, ma dodatkowe piętro, i jest możliwość wjazdu poprzez wrota. W sumie sam parter wygląda podobnie, a produkcja jeszcze DDR-owska. Bierz tę lokomotywownię bo chyba niczego innego nie znajdziesz :confused:

Reakcje
0 0 0
Dzięki za link do artitecu Karolu. Już to kiedyś miałem ale zgubiłem, umknęła mi nazwa po drodze a przeglądałem naprawdę mnóstwo rzeczy w swoim czasie. Z pewnością wykorzystam to i owo :)

mattia

Znany użytkownik
Reakcje
81 1 0
Czesc! .przepraszam ale ta lokomotywownia co pokazal karol_mar jest fajniejsza. Ale to tylko moje zdanie ,powodzenia przy wyborze modelu najbardziej odpowiedniego dla Ciebie. Mattia-Maciek

OP
OP
ManMania

ManMania

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Jest najlepsza, tylko z tej fotki widzę, że chyba Gagar lub stonka się zmieści.Jeżeli się mylę poprawcie mnie :).

Iguanabrat

Aktywny użytkownik
Reakcje
308 24 5
Ta PIKO to kaszanka,jedna z najgorszych na rynku,miałem wiec wiem, wymieniłem na Auhagena.
Zaś ta z Artitec jest bardzo dobra tylko weź pod uwage że to kit,i musisz całą pomalować.Nie jest barwiona jak plastik na różne kolory.

OP
OP
ManMania

ManMania

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Malowanie to nie problem więcej zabawy i kilkanaście złoty więcej na farby.Z tego wszystkiego co oglądałem wy mi pokazaliście ta jest najlepsza tylko szkoda, że taka mała :(.

Reakcje
0 0 0
No..., jakkolwiek ładnie wygląda, to niestety jej wymiary to:
Numer przedmiotu 10.171 (cena i wymiary ze strony producenta)
Cena € 25,90
Szerokość (mm) 60
Wysokość (mm) 105
Głębokość (mm) 50

W sumie nie wiem po co komu takie piękne, ale... maleństwo. Masz drezynę? Żeby nie mokła na deszczu? Jest więc jeszcze propozycja Krisa, no i pikowska "kaszanka" z pierwszego postu anty-doceniona przez Iguanabrat

JohnyTRS

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
407 1 0
Wiatraczek, a nie pomyliłeś się przypadkiem przy podawaniu wymiarów. Porównaj podane przez ciebie wymiary ze zdjęciem szopy. Jednoznacznie widać, że jest ona dłuższa niż te 50mm. Skoro szerokość to 60mm. Wg mnie ta lokomotywownia ma długość 150mm (zjadłeś jedynkę na początku). Ale to są jedynie moje domysły.