Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Wśród wielu sprzedawanych przeze mnie rzeczy na Allegro Lokalnie, pojawiło się kilka pozycji związanych z motoryzacją. Stąd też ogłoszenie umieszczam w tym dziale forum.
Zapewne wielu z Was kojarzy kolekcję firmy DeAgostini Warszawy M-20 w skali 1:8. Podobna kolekcja została wpierw wydana w Rosji tylko z modelem Pobiedy M-20. Do bodaj 1 numeru dołączona była płyta DVD z dwoma filmami. Pierwszy z nich o tytule "Tło historyczne" zawiera informacje o pierwowzorze. Drugi zaś "Prezentacja modelu" to nic innego jak reklama modelu. Filmy oczywiście w języku rosyjskim.
Może ktoś z Was byłby zainteresowany posiadaniem owej płyty?
Stan: zaśniedziała na biało zapewne od plastikowej etykiety, jednakże płyta działa
Cena: 7 zł plus koszt wysyłki
Łącznie 31 zdjęć czterech różnych samochodów. Zdjęcia w formacie 10x15 cm na papierze błyszczącym.
Lata temu wpadło mi to w ręce, teraz robiąc porządki znalazłem. Mnie nie są potrzebne, może ktoś z Was zechce.
Stan: wyglądają w zasadzie idealnie, bez wad.
Znalazłem jeszcze 4 zdjęcia to dokładam do tamtych. Są to dwa zdjęcia jakiegoś Cadillaca (w formacie 13x18 cm) oraz dwa zdjęcia Adlera z 1932 roku (w formacie 15x21 cm).