• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Allegro i inne Ważna informacja oprócz tego dzisiaj dużo modeli dojdzie. Doszła SU42-520 ŚM

avecez

Aktywny użytkownik
Reakcje
428 22 4
Po pierwsze dzisiaj dużo modeli dojdzie.
Ponieważ bank wbrew oczekiwaniu i obietnicom nieoczekiwanie zablokował mi konto złotówkowe więc ewentualnie wpłaty można robić na konto walutowe również w złotówkach, z tym że kupujący musi w InPost zrobić zlecenie wysłania paczki i podać mi nr nadania.
Dla tych którzy zechcą tak u mnie coś zakupić dość spore rabaty.
Np. w chwili obecnej jestem gotowy aby Taurusa z Euro 2012 sprzedać za 1400 złotych. W loku jedynie głośniczek trochę niedomaga, coś jak w EN57 od Robo.
Głośniczek można wymienić,lecz ja się tego nie podejmuję.
Przy innych wystawianych modelach rzecz ma się tak samo, czyli bardzo duży rabat.
https://allegrolokalnie.pl/uzytkownik/avecez

Ostatnio edytowane:
OP
OP
avecez

avecez

Aktywny użytkownik
Reakcje
428 22 4
Chcę bardzo przeprosić kolegę Maćka @tyg który zakupił wagon NME a ja teraz nie mogę mu wagonu wysłać. Szczerze mówiąc nie wiem co z tym problemem mogę zrobić.
Muszę przez święta sprzedać taboru za minimum 5400 złotych!
Bank bez uprzedzenia zablokował mi konto i na święta zostałem na przysłowiowym lodzie do tego na boso, bez kasy .
Tak, że sprzedać w tej chwili mogę tylko przez allegro ponieważ kupujący płaci od razu za wysyłkę.