Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Bomba klimat zdjęć a i modele znakomite! Ten Star z kratą na przedzie to był mój ulubiony i naoglądałem się kiedyś takich na jednostkach-ojciec był wojskowym. A takim gaziczkiem, jeździło się do WDW w Klewkach, klimat niesamowity dla dzieciaka, jak vip.
Z pozdrowieniami.
Maciek "Magic"
Kapitalna prezentacja. Modele jak i klimat dioramy oczywiście świetne, natomiast bardzo dużo dają figurki. Pięknie wygląda demonstracja równych praw dla wszystkich, a i mówiący do mikrofonu jest świetny. Z kitką przypomina mi śp. Marka Kotańskiego.
Marku a może zrobimy zawody MMA-EN57 albo KSW-EN57 I w oktagonie staną po jednej zwolennicy Piko a po drugiej Robo. Po takiej imprezie będzie spokój na kilka miesięcy...