• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kupię figurki do malowania h0

Reakcje
22 0 0
Dzień dobry.
Jeśli zły dział to z góry przepraszam. Chętnie kupię figurki/pojazdy do malowania w skali h0 lub jeśli znacie jakąś firmę (poza syfem z alli) która robi figurki w znośnych cenach to będę wdzięczny za link.

Qmaty

Znany użytkownik
Reakcje
5.836 235 3
Za jakiś czas będziesz mógł zamieścić ogłoszenie w dziale Giełda z prefix-em kupię. Do tego czasu musisz cierpliwie czekać lub pisać prośbę o zgodę do Administracji.

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
13.763 569 30
Zrobiłem utwórz wątek, tam w tematach do wyboru nie było nic o skali.
Owszem, jest, trzeba tylko trochę sobie zadać trudu i przewinąć w dół. Po kliknięciu na stronie głównej na "Utwórz wątek" pokazuje się coś takiego i już tu widać możliwość wyboru skali "0":

wątek 1.jpg

A po przewinięciu w dół jest też i "H0":

wątek 2.jpg

Faktem jest, że w dziale H0 nie ma podrozdziału o figurkach, ale można do podczepić pod "Budownictwo i pozostała infrastruktura", choć trudno ludzi uznać za infrastrukturę. ;)

Drugi sposób to wejść w dział dotyczący H0 i potem w któryś podrozdział, tam też jest możliwość utworzenia wątku. I proszę się nie tłumaczyć, że "na telefonie tego nie widać"...

OP
OP
Johnny_Strauss
Reakcje
22 0 0
No dobrze, przyznaję że mogłem to porządnie ogarnąć zamiast od razu wrzucać post. Liczę skrycie że nie wykluczycie mnie od razu z grona użytkowników forum :p

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.151 389 20
Kolego @Johnny_Strauss.
Wejdź na znany portal aukcyjny, znajdź kolekcje i modele kolejowe, wpisz w wyszukiwarkę figurki i znajdziesz sporo takich figurek. A jak nie chcesz kupować na tym portalu, to popatrz w sklepach modelarskich, np tu-klik.
Trochę inwencji własnej i znajdziesz dużo szybciej, niż zadając pytanie i narażając się na "dziwne odpowiedzi".