• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kto wie???

pepej

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
marekw111 napisał(a):
Poszukuję informacji na temat tej loki na fotce :grin:
wygląda na autobus torowy z lat siedemdziesiątych :D , a tak poważnie to zrób dokładne zdjęcie opisów lub je przepisz !!! toż to może pomóc w identyfikacji o ile nie da oczywistej odpowiedzi :roll:

Darek

Użytkownik
Reakcje
42 53 3
Proponuję porównanie modelu z katalogami firm :) Jezeli chcesz dokładnie sprawdzić nazwa firmy powinna być umieszczona gdzieś na spodzie loka

OP
OP
marekw111

marekw111

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Tak masz rację Darku,jest to produkt włoskiej firmy Lima. EVB420 12 dzięki poszperam teraz na goglach mając chociaż punkt zaczepienia ;) xdamian :D ale się uśmiałem , złom powiadasz i nawet wiesz że tychnicznie nie jest sprawny :LOL: a białej myszki tam w środku nie widziałeś przypadkiem :LOL: Masz chłopie poczucie humoru :roll:

Obserwator

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam.
Aby nie zakładać nowego postu - podłączyłem się do tego.
Poszukuję modelu widocznego na zdjęciu - czyli "osiołka" TKt48.
Swego czasu dostępny był na allegro.
Może ktoś posiada niezłożony i chce się go pozbyć?
Wiadomości proszę na pw.
Pzdr.

Załączniki

Obserwator

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ja doskonale wiem kto robił teaktki. Z tym, że osoba na pw poinformowała mnie, że nie zamierza wznawiać produkcji. Stąd moje pytanie do zarejestrowanych na forum.
Pzdr.