Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
wygląda na autobus torowy z lat siedemdziesiątych , a tak poważnie to zrób dokładne zdjęcie opisów lub je przepisz !!! toż to może pomóc w identyfikacji o ile nie da oczywistej odpowiedzi :roll:
To jest br515(chyba lok) i br815(chyba wagon doczepny) Coś takiego robił kiedyś marklin. Tu jest coś niewiele www.hfkern.de/Maerklin/Dt_At515.html , przeszukaj google to coś napewno więcej znajdziesz.
Tak masz rację Darku,jest to produkt włoskiej firmy Lima. EVB420 12 dzięki poszperam teraz na goglach mając chociaż punkt zaczepienia xdamian ale się uśmiałem , złom powiadasz i nawet wiesz że tychnicznie nie jest sprawny a białej myszki tam w środku nie widziałeś przypadkiem Masz chłopie poczucie humoru :roll:
Witam.
Aby nie zakładać nowego postu - podłączyłem się do tego.
Poszukuję modelu widocznego na zdjęciu - czyli "osiołka" TKt48.
Swego czasu dostępny był na allegro.
Może ktoś posiada niezłożony i chce się go pozbyć?
Wiadomości proszę na pw.
Pzdr.
Ja doskonale wiem kto robił teaktki. Z tym, że osoba na pw poinformowała mnie, że nie zamierza wznawiać produkcji. Stąd moje pytanie do zarejestrowanych na forum.
Pzdr.