• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

INFO Królewska Huta

Maciek Wójcik

Znany użytkownik
H0e
Reakcje
1.266 149 15
A żeby nie było, że tylko zajmuję się trollingiem......

Podkreślam, iż ze względu na obecny brak porządnego stanowiska do fotografowania, zdjęcia mogą być jakości przeciętnej....... Ale z biegiem czasu będzie lepiej!!!

Królewska Huta - niem. Königshütte - miejsce, w którym kolej jest ponad wszystko. Zajmie to lata i sporą część mojego życia....., ale gdy Königshütte osiągnie swoje "GRANDE FINALE", niezależnie, w którym miejscu na świecie się znajdzie, będzie miejscem godnym prawowitego odpoczynku, resetu umysłu i spokoju ducha dla osób odwiedzających go.....

Zapraszam w piękny, bo kolejowy rejs......... :devil:

Wdt 0 380 013...... "związkowiec" zbudowany w ilości ca. 47 250 z ep. IIIb, któremu zdecydowanie przydałoby się odświeżenie formy.... Albo zrobienie jej od nowa.... Mamy przecież świetnych producentów na rynku, szanowne firmy SM i ROBO powinny przyjrzeć się potrzebom "trzecioepokowców"!
Miałem w swoich rękach model od Fleischmanna, lecz zaginął w zmorze aukcyjnej (tzn. ZOSTAŁ SPRZEDANY!):eek: ilekroć wspominam dawniejsze czasy, tyle żałuję co miałem modeli z ep. IIIc... Patrząc jednak perspektywicznie, było to OK posunięcie (y)
Wagon będzie wożony na TRANSPORTERZE!

1.jpeg

3.jpeg
2.jpeg

4.jpeg

Pozdrawiam!
M

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 27